Luďan Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 Čau, prosím poraďte mi, co si mám dát za tlumiče do svýho miláčka? Má najeto 291.000km a jsou tam ještě původní. Konečně jsem dal do kupy trochu přední nápravu, tak ted ještě tlumiče, péra a bude to opět skvělý auto. je to fabia 1,9tdi combi, díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 291tis- TDI a původní tlumiče? Tak to si teda dobrý kaskadér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 291tis- TDI a původní tlumiče? Tak to si teda dobrý kaskadér no to teda, mám 83K a pravý přední nic moc, a ty máš těžké TDI, si musíš připadat jako Maxipes Fík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 trochu to hopsá, ale ještě to není tak zlý.... co doporučíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 No asi origo, když ty Tvoje tolik vydržely, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Hmm, to je asi jako bych na Octave mel puvodni pakovani steracu, neverim tomu, ze jsou puvodni, a pokud fakt ano, tak jako by tam nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 ty voee, snad se ptá jaký byste doporučili tlumiče, nepotřebuje slyšet, jakto že je ještě nevyměnil , nikdo jinej zvás na nich nejel, tak co furt řešíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 ty voee, snad se ptá jaký byste doporučili tlumiče, nepotřebuje slyšet, jakto že je ještě nevyměnil , nikdo jinej zvás na nich nejel, tak co furt řešíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 ty voee, snad se ptá jaký byste doporučili tlumiče, nepotřebuje slyšet, jakto že je ještě nevyměnil , nikdo jinej zvás na nich nejel, tak co furt řešíte no co je voe , já bejt moderátor, to by to lítalo, bych mazal jak zběsilej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ja taky, jenze nechci byt jeste arogantnejsi, nez jsem, protoze to uz bych nemel 2 temata, ale tak 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 dělat to já, tak tu moc příspěvků neni jinak tu zase zakládáme na pjekný OTečko , měl by ses pustit do práce!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Asi to tady vsechno zamknu, uplne vsechno, abyste nemeli kam psat, bo woe ja tu nikdy nebyl az budou horet.... Ja jsem neprijel na babete, woe... lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 děkuji za odpovědi......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Kup origo... Jsou kvalitni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Jedine origo, vydrzi slusne .)ja mam s tdi uz 200 tis na konte a porad sou tam puvodni a stale to je ok .)podle testu a to verim ze by mi je v servisu radi vymenili kdyby mohli .) tak bych to tak tragicky nevidel ...hlavne ne monroe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Mám čerstvou opačnou zkušenost, při výměně pružin jsem zkoušel tlumiče a pravý přední se občas propadl, netlumil a šel lehce, tak 1x z 20 pokusů, schválně jsem projel testem a světe div se zatím o.k., brzy půjdou. Jinak o tlumičích jsem četl dost obsáhle v Octávkách - přečti jejich diskuzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Hobliku nechcu ti do toho kecat,ale fábie má z prvovýroby právě monroe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Hle tak chyba mluvim ze zkusenoti, jelikoz me druhe auto octa, mela sachsy, nalitala 300 tis. km....pak sem nahodil monroe a po 120 tis. uz to neslo vrzaly a ty rany jak se jelo pres nerovnost to neslo vydrzet, test zamozrejme rekl ze 3 ze 4 jsou ko. A fakt tam nejsou sachsy ?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Hle tak chyba mluvim ze zkusenoti, jelikoz me druhe auto octa, mela sachsy, nalitala 300 tis. km....pak sem nahodil monroe a po 120 tis. uz to neslo vrzaly a ty rany jak se jelo pres nerovnost to neslo vydrzet, test zamozrejme rekl ze 3 ze 4 jsou ko.A fakt tam nejsou sachsy ?:-) Mely by tam byt prave Monroe, delany nekde u Liberce, ted mi vypadlo misto Octa mela nekolik verzi, respektive ma, vcetne Sachsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Mám zkušenosti stím ,že po 100 000km jsou tlumiče v prdeli a můžou být jaký chcou. Na testy vžádným případě nedejte - jsou uplně k ničemu. Byl jsem 3x na testech tlumičů a vždy ukázali ,že tlumiče jsou OK. Prý jak nové!))) Nicméně auto se chovalo nějak divně a hodně se naklánělo a odskankovalo na nerovnostech. Tak jsem se rozhodl je vyměnit. Ty tlumiče který měli být jak nové byly totál KO!!! Rukou jsem s nima hejbal bez žádného velkého odporu a při vytáhnutí směrem nahoru velmi rychle sjeli dolů. Prostě KO. Po výměně tlumičů uplně jiné auto - drží jak pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Mám zkušenosti stím ,že po 100 000km jsou tlumiče v prdeli a můžou být jaký chcou. Na testy vžádným případě nedejte - jsou uplně k ničemu. Byl jsem 3x na testech tlumičů a vždy ukázali ,že tlumiče jsou OK. Prý jak nové!))) Nicméně auto se chovalo nějak divně a hodně se naklánělo a odskankovalo na nerovnostech. Tak jsem se rozhodl je vyměnit. Ty tlumiče který měli být jak nové byly totál KO!!! Rukou jsem s nima hejbal bez žádného velkého odporu a při vytáhnutí směrem nahoru velmi rychle sjeli dolů. Prostě KO. Po výměně tlumičů uplně jiné auto - drží jak pes. Souhlasim, mam 191000km a ted sem daval treti sadu, tlumice a brzdy sou zaklad bezpecnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.