davidos21 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ahoj kuci poradí mi někdo kde je čidlo tachometru nešel mi tachoš a ted jak jsem měnil narazníky tak jsem dlubal do podběhu a jelikož ho mám prasklý tak jsem si ho šprajcnul o nápravu a tachoš se rozjel ale nepravidelně někdy jde někdy né. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Na prevodovke ako ide dnu dlha poloosa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Tuna je čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 zitra druhy pokus dnes jsem hledal měl jsem to na zvedáku klouby na rukou podřené ale hledal jsem na opačné straně krátká poloosa tam co mám prasklý podběh zkusím najít zítra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Tak jsem vytahl konektor zda se ok ale to čidlo nevím jestli je našroubované či naražené lehce se hýbe ale mám strach potáhnout poradte jak tam je dané. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 čidlo je upevněné na šroubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 tak to jsem v pasti nevidím ho s hora když oddělám hadici od filtru tam ruku strčía ale zespod tam tam je taky špatný přístup. v kterým místě je nemáš nákres nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 tak už jsem to zjistil co a jak vytáh ho a je uhnitý jedem pin takže koupit nový a snad to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 tak čidlo vyměněno i konektor a vše fičí jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 tak čidlo vyměněno i konektor a vše fičí jak má Dal si aj nove piny aby nepokračovala oxidacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Jo sehnal jsem i nový konektor a napojil ho ten stary už byl chcený a už nešel vyčistit tak je nový a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 snimač stojí na fabku 1.4 mpi na bazaru 300 poslal mi ho i konektorem je jak nový třeba hledat na bazaru bazoši z bouraček je jich všude dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda315 Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 prosim o radu :pri vymeme baterie prestali na fabii 1.4 fungovat ukazatel rychlosti prosim o radu je to manzelky auto a je to fakt peklo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 27. Květen 2017 Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 Co znamená toto: konstanta z 3775 na 3904 Kde to ve VAGU změnim? Jde mi o to, že mi neukazuje rychloměr. Na původních budíkách ukazoval dobře a po to, co jsem vyměnil budíky nefunguje. Kodování budíků mám 20141 Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Květen 2017 Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 Ta konstanta je zdroj signálu pro tacho snímač. Jaké máš číslo budíků a motorizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Zdravím. Mám Fabii 1.4 16V 55kW a zkousel jsem do ni jiz treti budiky. Pokazde ale neukazuje rucicka tachometru. Mam ji z Nemecka a zjistil jsem, ze tam jsou budiky z MPicka, tak jsem tam chtel dat ty, co tam patri ale pokazde se setkam s tim problemem rucicka tachometru. Nevite nekdo, co by to mohlo delat? Proc ty budiky nefunguji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 (editace) Ahoj co říká VAG ? A co takhle dát druhé čidlo rychlosti? !!! Máš ABS? Je tam totiž rozdíl odkud jsi to bere signál k tachometru. Editováno: 14. Říjen 2017, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Ahoj,také jsem řešil problém nefungujícího tachometru na 1.4MPi.Bylo to auto s nevyvěšeným kabelovým svazkem,ten jsem vyvěšoval až já.Najednou mu přestal fungovat tachometr.Zkoušel jsem snímač,proud tam šel.Až potom jsem přišel na to,že mi na ten snímač nejde mínus.Natáhl jsem tam nové a tachometr normálně funguje! Takže když budete řešit problémy s tachometrem,nezapomeňte prověřit i na tuhle variantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3238 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Ahoj, mám podobný problém u fabie 1,9 sdi, nové čidlo a tachometr stále nefunguje u pinů 1 jsem naměřil pouze 3,2 Voltů. Nevěděl by prosím někdo, čím by to mohlo být? Děkuji Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safix Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Na Fabii 1.4 MPi (r.v.2001) přestala fungovat ručička rychlosti, občas při jízdě kmitla na aktuální rychlost a pak spadla na 0 (+padání ukazatele na palivoměru na nulu při jízde do zatáčky) 1) Proběhla výmena čidla tachometru+kontrola kontaktů - pinů atd. = cca 40 km OK, poté opět stejná závada... 2) Proběhla výměna budíku - cca 40 km OK, poté opět stejná závada. Neví někdo, co by to mohlo dělat? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.