jurdadavid Vloženo 19. Červenec 2011 Vloženo 19. Červenec 2011 Cau hosi, (i dívky.. :-) ) , neví někdo jestli je koberec nějak lepený ke kastli nebo někde? Koupil jsem nový černý, místo šedého a jdu ho vyměnit, ale nevím, jestli je někdy přilepený nebo jestli ten nový mám přilepit... Jedná se o koberec pod sedadlama, a v kufru, proste cely koberec na podlaze. Díky, mám v plánu to dělat dnes a zapoměl jsem se zeptat. Citovat
jurdadavid Vloženo 19. Červenec 2011 Autor Vloženo 19. Červenec 2011 fakt dík, uklidnílo me to :-) jdu na to, staci vyndat jen sedacky, bocni plasty a stred. tunel...? nebo jsem na neco zapomel... dík :-) Citovat
Royce Vloženo 19. Červenec 2011 Vloženo 19. Červenec 2011 prostě posunáváš sedadla, plasty kolem dokola, tunel, vepředu jsou tuším plastové šrouby, a jde to celé ven Citovat
Wittmann Vloženo 19. Červenec 2011 Vloženo 19. Červenec 2011 Pokud do auta někdy teklo, tak může být přilepený maximálně plísní Citovat
slant Vloženo 19. Červenec 2011 Vloženo 19. Červenec 2011 ahojte, planujem vybrat z auta a vytepovat koberec z kufra - hatchback. skusali ste to niekto? tie plastove nity asi poddaju, nie? treba ich len podpacit a vybrat, alebo je na ina metoda? Citovat
Royce Vloženo 19. Červenec 2011 Vloženo 19. Červenec 2011 sundáš zadní sedačky a vyndáš koberec.. na nýtech drží jenom kus papindeklu nad rezervou Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.