Petrkiller Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 (editace) Ahoj prosim vas .. zkusene o radu asi se to zaclo stavat dnes .. stava se ted se to stalo vzdy ze kdyz otocim klickem do polohy kdy se rozsviti kontrolky na budikach tak zacne vrcet neco z pod kapoty - chapu delalo to stejne na HTP,pak neco bzuci chvili a prestane zachvili a mezitim a nebo taky po tom bzuceni se ozve takovy prdivy zvuk nekde ze strany spolujezdce .. kratke prdnuti .. nevim co to muze byt Vse funguje normalne vetrak jsem zaply nemel ikdyz v nem bude taky nejaky bordel proste si to prdne a jinak nic .. na budicich se neobevuje zadna chyba po nastartovani vsechny kontrolky zhasnou jak maji .. Pomuze me nekdo vyresit tuto zahadu prdiciho zvuku? Diky Jo pokud je to ve spatne sekci tak prosim o predelani do spravne .. jen si rikam ze to muze delat neco v motoru tak jsem to dal do motoru.. Jinak jsem dnes jezdil v docela privalovym desti jestli to nemuze byt i tim .. diky Editováno: 19. Červenec 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Zkus jestli ti funguje klapka vnitřní cirkulace vzduchu, jestli je slyšet změna proudění a rukou můžeš zkusit jestli to nasává od nohou spolujezdce, to mě tak napadlo, že to mělo podobný zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 (editace) Ale ja ji nemel zaplou v tu chvili nikdy ani vetrak jsem zapnuty nemel Kazdopadne to zkusim..Diky Editováno: 20. Červenec 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 (editace) Nastavuje se sama do výchozí polohy, nemusíš mít ani větrák zaplý, aspoň teda myslím, někdo se to tu řešilo, hledej něco kolem mlžení oken. Editováno: 20. Červenec 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Tak jsem tady nasel nejaky mlzeni oken .. zkousel jsem jestli ta klapka funguje a neco tam vrci jenze to je tak tichunke ze to skoro nejde slyset navic mi prijde ze se to zavre tak na polovinu kdyz dam recyrkulaci protoze to zespod u spolujezdce taha vzduch jen minimalne ikdyz to mam naplno .. nebo to taha i ze zadnich sedadel a rozdeli to tak? Jinak jsem vytahl a vycistil pylovy filtr bylo tam dost listi a much .. chrasteni ve vetraku prestalo zapl jsem ho na recyrkulaci a neco to vcuclo a zase to chrasti a prdi taky .. A jinak zadnou klapku jsem nenahmatal hledal jsem ji vsude a nevim kde je:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.