vinos Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 ..prostě a jednoduše na té naší stařence..octa 2.0 benál na jednom válci stále špatně pálí svíčka... měním kabely, svíčky, pořád stejné... Je možné aby zapalovací modul blbnul jen na jeden válec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Diagnostika proběhla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 24. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Diagnostika proběhla? proběhla a ukazuje to neuvěřitelné závady,,,asi deset... taktéž i špatné spalování na daném válci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Tak to bude špatná zapalovací cívka, nesvítí ti i kontrolka motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 24. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Tak to bude špatná zapalovací cívka, nesvítí ti i kontrolka motoru? tak u tohoto motoru to svítí skoro každému.. myslíš tedy zapalovací modull? že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 (editace) Já si myslím , že to bude zapalovacím modulem, ale když tak ještě počkej jestli ti ještě někdo neodpoví. Editováno: 24. Červenec 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 24. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Já si myslím , že to bude zapalovacím modulem. díky za názor, zkusím někde v servisu půjčit a uvidím. Myslíš je třeba kupvat orginál za nějakou trojku? nebo třeba to magneti mareli za necelé dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 A co takhle změřit tlaky? Ve finále může být i horší vstřikovač, stejně jako to trafo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 (editace) Tak já dneska prohlídkou motoru zjistill, že mám dost prasklý zapalovací modul. Starty jsou ok, akorát někdy před 3 týdny auto při jízdě zacukalo. Předpokládám, že to bude ono. Moc nestojí http://www.cc-autodi...apalovaci-tesla 918,- Kč. Bych si to vyměnil sám, ten tlustý kabel ze předu se z něho jen tahem vysune? Editováno: 18. Březen 2012, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 (editace) JJ, jen tahem vysunout. Ta ochranná guma bude přilepená, tak jí pomoci. Pak již jen konektor a 2 matičky. Editace z důvodu oprav překlepů Editováno: 18. Březen 2012, autor: tomasch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 (editace) tak jsem ho vyměnil, šlo to hladce, když jsem starý sundával, tak se mi ještě rozpadl. Se divím, že ještě fungoval. Editováno: 30. Březen 2012, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardis Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 ahoj vlastnim octu 1.8 20v,lpg.r.v.97.ze zacatku mi motor skubal ted uz jede na tri valce.kable nove,svicky nove,trepe jse cely motor.diky bud vdecny za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.