vinos Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 ..prostě a jednoduše na té naší stařence..octa 2.0 benál na jednom válci stále špatně pálí svíčka... měním kabely, svíčky, pořád stejné... Je možné aby zapalovací modul blbnul jen na jeden válec??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.docekal Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Diagnostika proběhla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinos Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Diagnostika proběhla? proběhla a ukazuje to neuvěřitelné závady,,,asi deset... taktéž i špatné spalování na daném válci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.docekal Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Tak to bude špatná zapalovací cívka, nesvítí ti i kontrolka motoru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinos Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Tak to bude špatná zapalovací cívka, nesvítí ti i kontrolka motoru? tak u tohoto motoru to svítí skoro každému.. myslíš tedy zapalovací modull? že? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.docekal Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 (edited) Já si myslím , že to bude zapalovacím modulem, ale když tak ještě počkej jestli ti ještě někdo neodpoví. Edited July 24, 2011 by z.docekal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinos Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Já si myslím , že to bude zapalovacím modulem. díky za názor, zkusím někde v servisu půjčit a uvidím. Myslíš je třeba kupvat orginál za nějakou trojku? nebo třeba to magneti mareli za necelé dva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juke.box Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 A co takhle změřit tlaky? Ve finále může být i horší vstřikovač, stejně jako to trafo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iguka Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 (edited) Tak já dneska prohlídkou motoru zjistill, že mám dost prasklý zapalovací modul. Starty jsou ok, akorát někdy před 3 týdny auto při jízdě zacukalo. Předpokládám, že to bude ono. Moc nestojí http://www.cc-autodi...apalovaci-tesla 918,- Kč. Bych si to vyměnil sám, ten tlustý kabel ze předu se z něho jen tahem vysune? Edited March 18, 2012 by Iguka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasch Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 (edited) JJ, jen tahem vysunout. Ta ochranná guma bude přilepená, tak jí pomoci. Pak již jen konektor a 2 matičky. Editace z důvodu oprav překlepů Edited March 18, 2012 by tomasch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iguka Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 (edited) tak jsem ho vyměnil, šlo to hladce, když jsem starý sundával, tak se mi ještě rozpadl. Se divím, že ještě fungoval. Edited March 30, 2012 by Iguka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
richardis Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 ahoj vlastnim octu 1.8 20v,lpg.r.v.97.ze zacatku mi motor skubal ted uz jede na tri valce.kable nove,svicky nove,trepe jse cely motor.diky bud vdecny za kazdou radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts