herrkomisar Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 (editace) Prosím Vás co přijde do středového tunelu na místo loketky,záslepka nebo je tam nějaký malý kaslík?Popřípadě prosím o číslo dílu a nebo nejlépe jestli se to někomu neválí doma - beru. Editováno: 24. Červenec 2011, autor: herrkomisar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 nevím, ale mám pocit, že záslepky nejsou, sestra má oktu bez opěrky a mám jinej panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Podle ETKY je středový panel PRO loketku a NE loketku. Takže nový panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 (editace) WOJNAR:Nemas pravdu. Stredovy tunel je rovnaky jak pre laktovu opierku tak bez laktovej opierky. Ide tam taka priehriadka-kastlik . Ked sa nemontuje laktova opierka. vid foto. Editováno: 7. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Aha, blbě jsem koukal. Tak v tom případě to bude díl č. 73 na obrázku: Ale nějaké rozdíly S/Bez loketky přeci jen jsou. Viz. popis k pozici 72. Otázka zní, jestli podstatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 WOJNAR: Ked sa do stredoveho tunelu montuje opierka tak tam ide iny druh popolnika. Su dva druhy. 72 a (72) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 jj, už to vím. Jsem si to prvně špatně vyložil a myslel jsem si, že jiný celý středový panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) O.K. v pohode. Ved na to je forum abi sme si pomahali a radili.:palec2: Editováno: 8. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 kdyz uz se tu tak hezky dohadujete nad etkou, mohli byste se prosim podivat jaky ma cislo dilu kloub na poloosu strana u prevodovky, ktery bude mit prumer 108 je to k 6q prevodovce ze 4 golfa, prevodovka DRW, podle DP ma kloub 108 i skodovka se silnym motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.