PavelZ. Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 špatně mi funguje otevírání zavazadlového prostoru, páčka z vnitřku vozu Fabie r.v. 00. Musím několikrát s páčkou zahýbat než se zavírání uvolní. Na první vysunutí páčky se dveře mírně nadzvednou, ale neuvolní se úplně. Poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Omrkni jestli není něco uvolněný nebo zničený v mechanizmu toho otvírání. To bych asi zkusil udělat jako první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 A pak seřídit táhlo-zámek. Dokonce tu na to bylo téma v sekci Instalační manuály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ. Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Omrkni jestli není něco uvolněný nebo zničený v mechanizmu toho otvírání. To bych asi zkusil udělat jako první Kouk jsem na to, mechanismus vypadá v pořádku. Poťukal jsem to, odkryl jsem i kryt uvnitř vozu u páčky, zadělal a vyzkoušel a zlepšilo se to. Asi to chtělo rozhýbat. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato12 Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Ked to robilo mne tak mi odporučili vymeniť tlmiče 5-tich dverí, odvtedy mám pokoj. Robilo mi to hlavne v zime. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ. Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Ked to robilo mne tak mi odporučili vymeniť tlmiče 5-tich dverí, odvtedy mám pokoj. Robilo mi to hlavne v zime. Tak to bude asi i můj problém. Poslední dobou mi při otevření zavazadlového prostoru nedrží vzpěry dveří a padají dolu. A taky se mi problém s otevíráním projevuje hlavně v zimě. I když nevím jaký mají vzpěry přímý vliv na samotné otevírání dveří, asi to bude opravdu v nich. Budu je muset vyměnit. Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Urřčitě si kup originály. Sice jsou dražší, ale neoriginály co sem si koupil fungovaly tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ. Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Urřčitě si kup originály. Sice jsou dražší, ale neoriginály co sem si koupil fungovaly tejden. Dnes jsem je koupil, prodavač kterýho znám mi řekl to samé. Originály vydrží 10 let, čínský max. půl roku. Dal jsem orig. a dveře fungujou Čau a dík všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.