houmr Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 mam najazdene 84,5tkm a na prednej naprave sa zacali hlasit loziska. ked idem po rovnej ceste alebo do zakruty tak nepocut nic. pocut hluk iba ked je volant skoro v krajnej polohe a otacam sa na mieste tak vtedy pocut hluk. preto sa pytam kolko este vydrzia najazdit km tak normalne ? viem ze ich musim casom vymenit len kolko este vydrzia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 No az to bude delat pri kazdem natoceni volantu tak to radsi vymen.)pokud to dela jen pri natoceni do stran nadorazy tak to jeste nejaky patek vydrzi .)zalezi jak se k tomu budes chovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 mam najazdene 84,5tkm a na prednej naprave sa zacali hlasit loziska. ked idem po rovnej ceste alebo do zakruty tak nepocut nic. pocut hluk iba ked je volant skoro v krajnej polohe a otacam sa na mieste tak vtedy pocut hluk. preto sa pytam kolko este vydrzia najazdit km tak normalne ? viem ze ich musim casom vymenit len kolko este vydrzia ? "ked idem po rovnej ceste alebo do zakruty tak nepocut nic"... Tak to teda snad za normální jízdy nehučí, né? Až to začne dělat za jízdy, tak to začni potom řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Přesně vyměň až to bude hučet za jízdy.Dřív to jde slyšet než je to nebezpečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Při plném rejdu a pomalé jízdě mi to také občas hlučí. To ale nejsou ložiska, nýbrž brzdové destičky a je to prý normální. Zajímavé je, že to nedělá vždy. Přišlo mi, že spíš jen v zimě nebo za mokra. Dělalo mi to více za novoty, teď už to dělá méně nebo spíš už tolik neposlouchám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.