Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu, levá strana tohoto spínače se mi zatlačila do palubní desky (spínač polohy světlometu). Jak ho dostanu zpět do správné polohy? Je potřeba ho vytlačit nějak ven a nechci někde něco urvat ... Nyní je v palubní desce zcela šikmo.

Dík.

post-5629-0-51936800-1312470467_thumb.jp

Upraveno od svsv

• Autor

Nebo - jak vyndat spinac svetel (ten kulaty), abych se dostal k tomu druhemu? Je to tak mozne?

Spínač světel se vytahuje tak, že se v nulové poloze zatlačí, otočí doprava a v této poloze vytáhnout.

• Autor

To jipol57:

Děkuji moc za radu, spínač polohy světel je zpět na svém místě -_-

Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!!

Upraveno od Blacky

• 3 měsíce později...

Prosimvás co rozsvecuje ten prepinac mezi pojistkama a diagnostickou zásuvkou u fabie combi 2 facelift

Tzv. denní svícení, stačí číst příručku k vozidlu

post-67222-0-88264900-1323023400_thumb.j

Je to dobrá věc. Světla se po nastartování samy rozsvítí, ale přístrojovka zůstává zhasnutá (kromě maxidotu). Člověk má o jednu starost méně :kol-47:

• Autor

U faceliftu sviti spolu s maxidotem ještě navíc samostatně ručičky.

Upraveno od svsv

• 3 měsíce později...

Ahoj nevíte někdo jak se bezpečně dostanu k bloku s relátky? zkoušel jsem to tak že jsem sundal spodní kryt nad pedály a rukou jsem tam došáhnul ale ne tak dobře že bych vyndal relátko (484)

Nepíšeš u jakého auta chceš vyndávat relé, tady posílám postup z dílenské příručky na Roomstra, u Fabie to bude asi obdobné.

post-67222-0-29782100-1333520469_thumb.j

JJ to je ono mam Roomstra, jen se v tom zatim jen tak nevyznam ale dekuji

• 2 týdny později...

Prosim o radu. Zkoušel jsem vymontovat spínač světel na několika místech popsaným způsobem, tzn. opočný knoflík do polohy, 0, zamáčknout a otočit doprava (jakoby na parkovačky) a poté vytáhnout ven.

Teoreticky vše jasné, prakticky problém. Zamáčnout mi to jde, ale jak otáčím doprava, tak v tom "lupne" a v podstatě se zapnou parkovačky. A vytáhnout nic nejde...A zdá se mi, že už je to síla až až....

Jsem tak nešikovný, nebo je tam něco ulomené? Zamačkává se to o cca 2mm a jakoby pod pružinkou, je to ok? V jiné poloze než 0 to zamáčnout nejde, tak snad ta poloha je ok.

Zkoušel jsem i vyloupnout vnějíš kryt toho spínače, podařilo se, zůstal na tom viset potenciometr sklonu světel a podsvícení, ale ten vlastní spínač ne a ne ven....

Chci namontovat denní svícení a rád bych se dostal na svorku k tomu se nabízející (popsáno někde jined zde na fóru).

Budu rád za každou radu, jestli není nějaký alternativní způsob vytažení toho spínače. Jedná se fabia I s mlhovkama...Dík předem.

Někde sem četl návod.

Otočit spínačem světel do polohy „0“.

Pevně stlačit spínač světel a pootočit doprava.

Přidržet spínač světel v této poloze a vytáhnout ho směrem dopředu.

Rozpojit svorkovnici na spínači.

Upraveno od ales-r

Ahoj ales-r to popisuje správně Otočit spínačem světel do polohy „0“.

Pevně stlačit spínač světel a pootočit doprava Přidržet spínač světel v této poloze a vytáhnout ho směrem dopředu.

Rozpojit svorkovnici na spínači.

dnes jsem to zrovna dělal potřeboval jsem vyměnit rele 484 pro denni svícení,

docela mazec se tam dostat rukou

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.