Publikováno Srpen 6, 201114 r ZDRAVÍM,PÁNOVÉ Prosím kde se dá sehnat přední vrchní pant dveří u řidiče na Octu I.A na kolik vyjde originál a druhovýroba?Mohli byste popsat jak se to mění. Předem děkuji
Srpen 8, 201114 r Kde asi dostanes kupit pant??? TESCO?? LIDL?? SKODOVKA??? VRAKOVISKO??? Pant sa sklada z 2 casti. Jedna cast je prisrobovan na dverach a ta druha je prisrobovana na A stlpiku. Chces menit komplet VRCHNY PANT dveri?? Upraveno Srpen 8, 201114 r od PROCHY603
Srpen 8, 201114 r Autor To je jasný že ne Lidl.Jde mě o to že mě začali padat dveře a rád bych to chtěl do budoucna nějak řešit.Tak chci vědět kolik stojí originál a pak nějaka druhovýroba,vrakáč.A jak je složité to vyměnit. Je to vylítané v tom čepu na dveřích.Tak jsem myslel dát celý nový,nemám představu kolik stojí. Upraveno Srpen 8, 201114 r od Wojnar Jak píše PROCHY603 níže: Necituj poslední příspěvek!!
Srpen 8, 201114 r ZAKLAD JE NAPISAT AKE MAS AUTO!!! ROK VYROBY!!!!!!!!!!! Pred faceliftom??? facelift??? Panty su rozdielne!!!!!!!!!! Navod jak pridvihnut PADAJUCE PREDNE DVERE VODICOVE SEM SOM UZ DAVAL!!! HLEDEJ!!! necituj PREDOSLE PRISPEVKY!!!!!!!!!!:feve:
Srpen 22, 201114 r Autor Auto mám 1,6lx benzín rok výroby 96,AEE.Pant jsem sehnal ale nevím jak ho odšroubovat od kasle jeden šroub jde,ale na druhý se nedostanu.Je na to nějaký fígl?Bavím se o vrchním pantu u dveří řidiče.
Srpen 24, 201114 r Jestli si dobře pamatuju OI, tak jeden šroub na pantu je hlavička zvenku a druhý zevnitř, takže např na zadních dveřích je potřeba hodit spodní obložení B sloupku, a na předních bych řekl shodit spodí obložení A sloupku + spodní díl palubky a podívat se... Aleš už je to nějaký čas co nemám OI tak prosím s rezervou.
Srpen 24, 201114 r Tak to mi ani neříkej. Čeká mně totiž výměna předních dveří. Doufám, že pokud nechci měnit pant, že je jde sundat z pantu aniž bych ho musel demontovat z auta.
Srpen 25, 201114 r v DP je myslím, že se dá pan rozdělit v čepu po vyšroubování jistící samořezky. Anebo odmontuješ pant na straně dveří
Srpen 25, 201114 r wojnar: Na vrchnom pante povolis vysrobujes cervika -maticu-13kluc. A na spodnom pante vysrobujes spodny srob na pante ktori je na dverach. Dvere smerom hore vyvesis z pantov. Nezabudni odpojit kabelaz na A stlpiku ktora ide do dveri. Upraveno Srpen 25, 201114 r od PROCHY603
Listopad 1, 201113 r Autor Tak jsem vyměnil pant a dveře stále drhnou(spodek dveří chytá o kasli).Je to asi tak ve čtvrtině k pantům.Zkoušel jsem i nastavení dveří a už nevím cím to může být.Drhnou asi tak 3 cm v jednom místě.Ještě jsem zjistil že jak je zámek na dveřích tak je na něm černá guma a ta tam schází.Nevim jestli se dá sehnat samostatně?Dveře po zavření lícují správně.
Listopad 7, 201113 r Autor Můžete někdo popsat jak nastavit dveře aby neškrtaly.Podle napasování mezer vůci kasli dveře sedí.Už jsem s těch dveří na blázinec a zima se blíží.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.