Amos Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 ZDRAVÍM,PÁNOVÉ Prosím kde se dá sehnat přední vrchní pant dveří u řidiče na Octu I.A na kolik vyjde originál a druhovýroba?Mohli byste popsat jak se to mění. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Nikdo by nevěděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) Kde asi dostanes kupit pant??? TESCO?? LIDL?? SKODOVKA??? VRAKOVISKO??? Pant sa sklada z 2 casti. Jedna cast je prisrobovan na dverach a ta druha je prisrobovana na A stlpiku. Chces menit komplet VRCHNY PANT dveri?? Editováno: 8. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) To je jasný že ne Lidl.Jde mě o to že mě začali padat dveře a rád bych to chtěl do budoucna nějak řešit.Tak chci vědět kolik stojí originál a pak nějaka druhovýroba,vrakáč.A jak je složité to vyměnit. Je to vylítané v tom čepu na dveřích.Tak jsem myslel dát celý nový,nemám představu kolik stojí. Editováno: 8. Srpen 2011, autor: Wojnar Jak píše PROCHY603 níže: Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 ZAKLAD JE NAPISAT AKE MAS AUTO!!! ROK VYROBY!!!!!!!!!!! Pred faceliftom??? facelift??? Panty su rozdielne!!!!!!!!!! Navod jak pridvihnut PADAJUCE PREDNE DVERE VODICOVE SEM SOM UZ DAVAL!!! HLEDEJ!!! necituj PREDOSLE PRISPEVKY!!!!!!!!!!:feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 22. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Auto mám 1,6lx benzín rok výroby 96,AEE.Pant jsem sehnal ale nevím jak ho odšroubovat od kasle jeden šroub jde,ale na druhý se nedostanu.Je na to nějaký fígl?Bavím se o vrchním pantu u dveří řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Jestli si dobře pamatuju OI, tak jeden šroub na pantu je hlavička zvenku a druhý zevnitř, takže např na zadních dveřích je potřeba hodit spodní obložení B sloupku, a na předních bych řekl shodit spodí obložení A sloupku + spodní díl palubky a podívat se... Aleš už je to nějaký čas co nemám OI tak prosím s rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Bohužel na vrchní pant se dostaneš jedině po sundání celé palubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Tak to mi ani neříkej. Čeká mně totiž výměna předních dveří. Doufám, že pokud nechci měnit pant, že je jde sundat z pantu aniž bych ho musel demontovat z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 v DP je myslím, že se dá pan rozdělit v čepu po vyšroubování jistící samořezky. Anebo odmontuješ pant na straně dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Taky doufám, že na to bude jednodušší úkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 (editace) wojnar: Na vrchnom pante povolis vysrobujes cervika -maticu-13kluc. A na spodnom pante vysrobujes spodny srob na pante ktori je na dverach. Dvere smerom hore vyvesis z pantov. Nezabudni odpojit kabelaz na A stlpiku ktora ide do dveri. Editováno: 25. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Tak jsem vyměnil pant a dveře stále drhnou(spodek dveří chytá o kasli).Je to asi tak ve čtvrtině k pantům.Zkoušel jsem i nastavení dveří a už nevím cím to může být.Drhnou asi tak 3 cm v jednom místě.Ještě jsem zjistil že jak je zámek na dveřích tak je na něm černá guma a ta tam schází.Nevim jestli se dá sehnat samostatně?Dveře po zavření lícují správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 7. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Můžete někdo popsat jak nastavit dveře aby neškrtaly.Podle napasování mezer vůci kasli dveře sedí.Už jsem s těch dveří na blázinec a zima se blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.