Přejít na obsah

Zadní nárazník

culda

Doporučené příspěvky

A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky -_-

Tak co? Nevíte někdo?

Nidko neví neporadí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zabiak napsal:
A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky -_-

Etka nerozlišuje výztuhu zad. nár. sedan - combi, stará a nebo facelift. A pokud je na autě tažný, tak tam zase není výztuha! Proto že tahačka je namontovaná na místo plechové výztuhy. Sám jsem tažný měl a dával jsem tam zase origo výztuhu, jako na této foto před montáží nalakovaného nárazníku.

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Jestli myslíš černou lištu v nárazníku tak ta je jen nacvaknutá na hóóódně západkách. Já prostě zapřu malý šroubovák přes hadru pod tu lištu na jednom konci a kus vycvaknu ven. Potom to jde samo.

Editováno: , autor: VitaP
Odkaz ke komentáři

Pockejte,takze abych sundal naraznik ,staci mi jen ten plast.Tak staci odsroubovat jen ty srouby v kufru?Ja myslel ze musim sundat tu listu a podni jsou taky srouby.Uz jsem zkousel ti listu sundat ale sundam ji jen ze zadu a boky mi nejak nejdou vytahnout.

Pokus chceš sundat nárazník tak lištu sundávat nemusíš...

Odkaz ke komentáři

Nechi zakládat nové téma, v hledání jsem nic nenašel, ale moc jsem nehledal.

Zajímá mě jestli je nějaký rozdíl mezi faceliftovým zadním nárazníkem a zadním RS nárazníkem, samozřejmě kromě výřezu na výfuk....?

díky za odpověď.

není, je stejný

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

chci se zeptat jak sundat tuhle lištu.. kde mam co vrazit aby mi šla lehce ven.. meli by byt pod ni srouby narazniku..

Je jen nacvaknutá. Jen se prostě nebát a někdě zapáčit. Jde docela dobře dolů.

kde ma zapačit? zboku nebo z vrchu nebo ze spodu?? nemem predstavu jak tam drzi, aby sem neco neurval..

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...