Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mně se tyhle zadky bez lišty moc nelíbí.

Jakto, že máš stěrač na druhou stranu?

to neni moje prdel........hodil jsem to tu jenom pro inspiraci....sterac je ze predku...asi teda:)

A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky -_-

Tak co? Nevíte někdo?

Nikdo neví?

Výztuha teda může zůstat ze starýho- předfacelift nebo se musí taky vyměnit?

A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky -_-

Tak co? Nevíte někdo?

Nidko neví neporadí?

zabiak napsal:

Etka nerozlišuje výztuhu zad. nár. sedan - combi, stará a nebo facelift. A pokud je na autě tažný, tak tam zase není výztuha! Proto že tahačka je namontovaná na místo plechové výztuhy. Sám jsem tažný měl a dával jsem tam zase origo výztuhu, jako na této foto před montáží nalakovaného nárazníku.

Upraveno od Milan II

• 2 měsíce později...

Zrezavelo mi tazne. Potreboval bych ho znova natrit,Mam celkem prostudovany jak sundat naraznik,ale nejak mi nejde dolu ten cernej lem na tom narazniku pod kterejma jsou ty sruby.Kde ho mam zacit rvat a jak ? Mam to necim podebrat?Nerad bych si podrapal lak.

Predem dik za pomoc.

Jestli myslíš černou lištu v nárazníku tak ta je jen nacvaknutá na hóóódně západkách. Já prostě zapřu malý šroubovák přes hadru pod tu lištu na jednom konci a kus vycvaknu ven. Potom to jde samo.

Upraveno od VitaP

Jestli myslíš černou lištu v nárazníku tak ta je jen nacvaknutá na hóóódně západkách. Já prostě zapřu malý šroubovák přes hadru pod tu lištu na jednom konci a kus vycvaknu ven. Potom to jde samo.

Ok dik,tu jsem zrovna myslel :palec2:

Kluci, ale šrouby uchycení nárazníku jsou vzadu v boku kufru za tapecem/kobercem!!

Tady.........

post-3282-1179693945.jpg

Upraveno od Octavinek

Kluci, ale šrouby uchycení nárazníku jsou vzadu v boku kufru za tapecem/kobercem!!

Ptal se na lištu tak jsem odpověděl na lištu ;) Já je mám též v kufru, potom pod a mezi světly a na plastových podbězích.

Pockejte,takze abych sundal naraznik ,staci mi jen ten plast.Tak staci odsroubovat jen ty srouby v kufru?Ja myslel ze musim sundat tu listu a podni jsou taky srouby.Uz jsem zkousel ti listu sundat ale sundam ji jen ze zadu a boky mi nejak nejdou vytahnout.

Upraveno od octavka19tdi

Pockejte,takze abych sundal naraznik ,staci mi jen ten plast.Tak staci odsroubovat jen ty srouby v kufru?Ja myslel ze musim sundat tu listu a podni jsou taky srouby.Uz jsem zkousel ti listu sundat ale sundam ji jen ze zadu a boky mi nejak nejdou vytahnout.

Pokus chceš sundat nárazník tak lištu sundávat nemusíš...

Nechi zakládat nové téma, v hledání jsem nic nenašel, ale moc jsem nehledal.

Zajímá mě jestli je nějaký rozdíl mezi faceliftovým zadním nárazníkem a zadním RS nárazníkem, samozřejmě kromě výřezu na výfuk....?

díky za odpověď.

Zajímá mě jestli je nějaký rozdíl mezi faceliftovým zadním nárazníkem a zadním RS nárazníkem, samozřejmě kromě výřezu na výfuk....?

díky za odpověď.

není, je stejný

díky za odpověď.

není, je stejný

díky

Zdravim,

chci se zeptat jak sundat tuhle lištu.. kde mam co vrazit aby mi šla lehce ven.. meli by byt pod ni srouby narazniku..

post-1435-1180121578_thumb.jpg

Zdravim,

chci se zeptat jak sundat tuhle lištu.. kde mam co vrazit aby mi šla lehce ven.. meli by byt pod ni srouby narazniku..

Je jen nacvaknutá. Jen se prostě nebát a někdě zapáčit. Jde docela dobře dolů.

Zdravim,

Je jen nacvaknutá. Jen se prostě nebát a někdě zapáčit. Jde docela dobře dolů.

kde ma zapačit? zboku nebo z vrchu nebo ze spodu?? nemem predstavu jak tam drzi, aby sem neco neurval..

• 1 měsíc později...
  • Autor

poradí někdo jak sundat zadní nárazník na combi ?

• Autor

díky chlape jsem zjistil že jsem pěkně v prdeli, mam tam převlek nárazníku a nedostanu se na spodní šrouby

• Autor

hotovo sundáno a namontovanej jinej ,cca 1hodina

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.