_dodo Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Chcel by som sa spytat, ci je mozne niekde cez VAG za jazdy vycitat aktualnu spotrebu prip. priemer atd..? Mam Fabiu I 2003 HTP Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 (editace) průměr asi ne - to bude dělat palubák v budíkách, ale aktuální spotřeba tam možná bude. jen si nevzpomenu kde však se připoj k motorové jednotce, skoč do měřených hodnot a tam to proklikej Editováno: 23. Únor 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_dodo Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 OK Pokukam. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 nebyl jsem si jist že by to tam někde mělo být, tak jsem si prolítl DP a není to tam, max. doba vstřiku v ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_dodo Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 OK Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 v dp není uvedena ani momentální spotřeba u tdi ve skupině 15, tak třeba je to stejně "tajné" zkusil bych proběhnout motorovku a třeba i budíky. je to jen tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oski1 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Ahoj, kde bych našel ve VAGu aktuální spotřebu za jízdy (číslo skupiny), mám benzínový motor. Nemám PP a někde jsem četl, že by se to mělo dát vyčíst přes diagnostický program na PC. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.