Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Jojo, vypadá to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 když jsem s tím jel poprvé teď navečer z Boleslavi, kde mi to dělali, čuměl jsem víc na palubku než ven Jinak v pondělí ještě musím zjistit kod na rádio. Jo tak tuhle anabázi jsem tyky absolvoval, popisuju to tady někde v diskuzi, musíš jet do autorizovanýho servisu, ale jde to rychle není to problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Když jseš z Děčína můžeš navštívit DC auto, taky mi tam to rádio kódovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 jasný, to si vybavuju..proto jsem taky byl vybavený dvěma klíčky a štítky.. myslel jsem, že všechny mám, ale naštěstí mně Alesio volal včas a ptal se, tak jsme si to ujasnili, že ten ne jsem k autu nedostal..a tak jsem musel do servisu..Pak to byl docela kalup To rádio už mám domluvený na pondělí..pohoda. Jen jsme ještě měnili volant za multi a mrška netroubí..doufám, že jen zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Když jseš z Děčína můžeš navštívit DC auto, taky mi tam to rádio kódovali A jsem prozrazený Tam už mně znají jak svý boty mám to domluvený na pondělí.. Občas jim pěkně motám hlavu, naposled začátkem týdne schránkou pod sedačku řidiče.. Editováno: 3. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 máš přístroje normální, nebo RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 máš přístroje normální, nebo RS? Dal jsem normální, RS by u toho moc "tloukly" do očí.. Alesio mi dnes říkal, že to je pro ně premiéra, dělat Maxíka do 1.6 MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Já mám RS, ve tmě to úžasně svítí a MaxiDOT je jednoznačně super vychytávka!!! Máš Multifunkční volant i na telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 nene, jen na rádio, čtyřramenný..To, že je možný i na tlf jsem zjistil, až když jsem si ho převezl 14 dní zpítky z Prahy. jen nebyly kablíky, dneska jsme to zapojili, jen ještě oživit ŘJ. Jen zatím jsem zjistil, že to přestalo troubit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 to by měla být nějaká prkotina, možná kontakt, kablík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Občas jim pěkně motám hlavu, naposled začátkem týdne schránkou pod sedačku řidiče.. a jak to dopadlo se schránkou pod sedadlo řidiče, máš ji tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Jí doufám, že to bude prkotina, možná něco jinak nastavit v ŘJ. Jinak teoreticky by to měla umět, protože mám takový dojem, že když jsem dodělával tempomat a nastavovali mi v DC autu ŘJ, tak tam ten volant jako položka byl.. V pondělí na to juknou. Jinak ta schránka tam sedla bez vrtání a tak, je to pro spolujezdce u pravostranného řízení.. Jsem takový detailista, rád takovéhle detaily.. Editováno: 3. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Jinak ta schránka tam sedla bez vrtání a tak, je to pro spolujezdce u pravostranného řízení.. Jsem takový detailista, rád takovéhle detaily.. joo to mám taky rád, kolik ta schránka stojí ? dá se normálně sehnat? motáž teda není nutno svěřovat servisu? Díky předem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 už jsem si všechno přečetl v příspěvku ve vedlejší sekci kde to popisuješ, takže netřeba už nic dodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 už jsem si všechno přečetl v příspěvku ve vedlejší sekci kde to popisuješ, takže netřeba už nic dodávat Dobře, nebudu to psát Jinak v DéCéčku už vědí, se mnou měli premiéru, teď už budou v pohodě a ani protestovat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Jo jinak dneska se mi ozval AlesioP, kvůli té houkačce. Mělo by to být normální, musí se nastavit ŘJ. Tak jsem v pondělí nebo úterý zvědavý, jak si servisáci poradí. Třeba se tam sejdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Tak jsem v pondělí nebo úterý zvědavý, jak si servisáci poradí. Třeba se tam sejdeme V úterý přezouvám na zimu, do Děčína jedu koncem týdne (asi ve čtvrtek) tak se hned v servisu zastavím s patřičnými požadavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Ale moc jim mně nepřipomínej Boduu vědět, objednával jsem to s panem Liškou..bude vědět. odkud jinak jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Ale moc jim mně nepřipomínej Boduu vědět, objednával jsem to s panem Liškou..bude vědět. odkud jinak jsi? 35 km od DC z CL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Pana Lišku zatím neznám, já jsem v DC auto řešil nakódování autorádia s panem Žáčkem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 jasný, ten mi včera hledal kod imobilizéru.. Spolupráce výborná. Pan Liška je zásobovač, ten vousatý, s touhle schránkou už bude vědět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Jsem zvědav jaká bude dodací lhůta schránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Byla do druhého dne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ahoj všem. Tak jsem si to u Alesia taky nechal vyměnit budíky za RS budíky s MAXI DOTem.....a závěr? Všem vřele doporučuju. Prostě super. Spokojenost maximální. Montáž bezproblémová a rychlá. Žádnej volant dolů. Jednoduše, běžte do toho kdo o tom přemýšlí. Jenom si zjistěte před výměnou kód rádia v nějakým servisu. Potřebujete VIN kód a číslo SKZ co je na boku rádia. Pošlou do Škodovky a oni pošlou kód. Tímto kontrolujou jestli není to rádio nějaká "čórka":-) Takže hodně zdaru. V brzké době si nechám od Alesia dodat Xenony s nakláněním a originál HF sadu. Vše vč. monáže. Takže pak se zase ozvu. Měj te se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 sorry za vsuvku, ale tobe by mel Alesio platit za reklamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.