Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
když jsem s tím jel poprvé teď navečer z Boleslavi, kde mi to dělali, čuměl jsem víc na palubku než ven :D Jinak v pondělí ještě musím zjistit kod na rádio.

Jo tak tuhle anabázi jsem tyky absolvoval, popisuju to tady někde v diskuzi, musíš jet do autorizovanýho servisu, ale jde to rychle není to problém

Vloženo

jasný, to si vybavuju..proto jsem taky byl vybavený dvěma klíčky a štítky.. myslel jsem, že všechny mám, ale naštěstí mně Alesio volal včas a ptal se, tak jsme si to ujasnili, že ten ne jsem k autu nedostal..a tak jsem musel do servisu..Pak to byl docela kalup :) To rádio už mám domluvený na pondělí..pohoda. Jen jsme ještě měnili volant za multi a mrška netroubí..doufám, že jen zatím

Vloženo (editace)
Když jseš z Děčína můžeš navštívit DC auto, taky mi tam to rádio kódovali :D

A jsem prozrazený :) Tam už mně znají jak svý boty :) mám to domluvený na pondělí.. Občas jim pěkně motám hlavu, naposled začátkem týdne schránkou pod sedačku řidiče..

Editováno: , autor: Jirik.DC
Vloženo

nene, jen na rádio, čtyřramenný..To, že je možný i na tlf jsem zjistil, až když jsem si ho převezl 14 dní zpítky z Prahy. jen nebyly kablíky, dneska jsme to zapojili, jen ještě oživit ŘJ. Jen zatím jsem zjistil, že to přestalo troubit..

Vloženo (editace)

Jí doufám, že to bude prkotina, možná něco jinak nastavit v ŘJ. Jinak teoreticky by to měla umět, protože mám takový dojem, že když jsem dodělával tempomat a nastavovali mi v DC autu ŘJ, tak tam ten volant jako položka byl.. V pondělí na to juknou. Jinak ta schránka tam sedla bez vrtání a tak, je to pro spolujezdce u pravostranného řízení.. Jsem takový detailista, rád takovéhle detaily..

Editováno: , autor: Jirik.DC
Vloženo
Jinak ta schránka tam sedla bez vrtání a tak, je to pro spolujezdce u pravostranného řízení.. Jsem takový detailista, rád takovéhle detaily..

joo to mám taky rád, -_- kolik ta schránka stojí ? dá se normálně sehnat? motáž teda není nutno svěřovat servisu? Díky předem za odpovědi

Vloženo
už jsem si všechno přečetl v příspěvku ve vedlejší sekci kde to popisuješ, takže netřeba už nic dodávat :)

Dobře, nebudu to psát :p Jinak v DéCéčku už vědí, se mnou měli premiéru, teď už budou v pohodě a ani protestovat nebudou :)

Vloženo

Jo jinak dneska se mi ozval AlesioP, kvůli té houkačce. Mělo by to být normální, musí se nastavit ŘJ. Tak jsem v pondělí nebo úterý zvědavý, jak si servisáci poradí. Třeba se tam sejdeme -_-

Vloženo
Tak jsem v pondělí nebo úterý zvědavý, jak si servisáci poradí. Třeba se tam sejdeme -_-

V úterý přezouvám na zimu, do Děčína jedu koncem týdne (asi ve čtvrtek) tak se hned v servisu zastavím s patřičnými požadavky ;)

Vloženo

Ahoj všem. Tak jsem si to u Alesia taky nechal vyměnit budíky za RS budíky s MAXI DOTem.....a závěr? Všem vřele doporučuju. Prostě super. Spokojenost maximální. Montáž bezproblémová a rychlá. Žádnej volant dolů. Jednoduše, běžte do toho kdo o tom přemýšlí. Jenom si zjistěte před výměnou kód rádia v nějakým servisu. Potřebujete VIN kód a číslo SKZ co je na boku rádia. Pošlou do Škodovky a oni pošlou kód. Tímto kontrolujou jestli není to rádio nějaká "čórka":-) Takže hodně zdaru. V brzké době si nechám od Alesia dodat Xenony s nakláněním a originál HF sadu. Vše vč. monáže. Takže pak se zase ozvu. Měj te se....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...