dagem Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Nazdar borci, chcem sa spytat co si myslite o zvuku motora ? Zda sa mi ze je hlucnejsi, ale o to az tak nejde, ide o to ci ma "zdravy" zvuk. Dakujem za vase nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 (editace) No jestli myslis to klepani tak to jsou ta plynova vstrikovadla...jinak podle me cajk Editováno: 12. Srpen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagem Vloženo 12. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Ma napadlo ci to nemozu byt zle nastavene ventily, ale ja sa moc do toho nevyznam. Neviem vobec diagnostikovat ten zvuk ci je v poriadku alebo nie. Mozno blba otazka ale co znamena cajk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 jako že je to v cajku, tedy v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 ...Mozno blba otazka ale co znamena cajk? Úplně původně se to slovo napíše jako "ZEUKE" a znamená "příslušenství". Je to samozřejmě jako velká většina slangových slov v českém prostředí převzaté z němčiny, kde werk-zeuge neboli "VERCAJK" znamená totéž, co české NÁŘADÍ (= příslušenství dílny. Das werk = německy dílna nebo závod). Ve stejném smyslu pak "in zeuke" znamenalo "v cajku" neboli (poněkud přemodernizovaně) "v ólrajtu"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagem Vloženo 13. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 No jestli myslis to klepani tak to jsou ta plynova vstrikovadla...jinak podle me cajk Ten isty zvuk ma aj na LPG aj na benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagem Vloženo 13. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Úplně původně se to slovo napíše jako "ZEUKE" a znamená "příslušenství". Je to samozřejmě jako velká většina slangových slov v českém prostředí převzaté z němčiny, kde werk-zeuge neboli "VERCAJK" znamená totéž, co české NÁŘADÍ (= příslušenství dílny. Das werk = německy dílna nebo závod). Ve stejném smyslu pak "in zeuke" znamenalo "v cajku" neboli (poněkud přemodernizovaně) "v ólrajtu"... Ekkar dakujem za vycerpavajuce vysvetlenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Má to zvuk jako diesel ale já to mám možná horší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Ja hned zitra natocim svuj motor at mi reknete jak zni ale mam tam jednu packu co drzi kryt motoru asi ulomenou takze to docela drnci a drnci i spojka takze si to neprirovnavejte ke zvuku motoru kdyby to nahodou slo slyset A myslim si ze ten zvuk je vpohode neprijde mi spatnej .. kdyz nelitaji o moc otacky a jezdi tak asi je to vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.