Publikováno Srpen 12, 201114 r Nazdar borci, chcem sa spytat co si myslite o zvuku motora ? Zda sa mi ze je hlucnejsi, ale o to az tak nejde, ide o to ci ma "zdravy" zvuk. Dakujem za vase nazory.
Srpen 12, 201114 r No jestli myslis to klepani tak to jsou ta plynova vstrikovadla...jinak podle me cajk Upraveno Srpen 12, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Srpen 12, 201114 r Autor Ma napadlo ci to nemozu byt zle nastavene ventily, ale ja sa moc do toho nevyznam. Neviem vobec diagnostikovat ten zvuk ci je v poriadku alebo nie. Mozno blba otazka ale co znamena cajk?
Srpen 13, 201114 r ...Mozno blba otazka ale co znamena cajk? Úplně původně se to slovo napíše jako "ZEUKE" a znamená "příslušenství". Je to samozřejmě jako velká většina slangových slov v českém prostředí převzaté z němčiny, kde werk-zeuge neboli "VERCAJK" znamená totéž, co české NÁŘADÍ (= příslušenství dílny. Das werk = německy dílna nebo závod). Ve stejném smyslu pak "in zeuke" znamenalo "v cajku" neboli (poněkud přemodernizovaně) "v ólrajtu"...
Srpen 13, 201114 r Autor No jestli myslis to klepani tak to jsou ta plynova vstrikovadla...jinak podle me cajk Ten isty zvuk ma aj na LPG aj na benzin
Srpen 13, 201114 r Autor Úplně původně se to slovo napíše jako "ZEUKE" a znamená "příslušenství". Je to samozřejmě jako velká většina slangových slov v českém prostředí převzaté z němčiny, kde werk-zeuge neboli "VERCAJK" znamená totéž, co české NÁŘADÍ (= příslušenství dílny. Das werk = německy dílna nebo závod). Ve stejném smyslu pak "in zeuke" znamenalo "v cajku" neboli (poněkud přemodernizovaně) "v ólrajtu"... Ekkar dakujem za vycerpavajuce vysvetlenie
Srpen 14, 201114 r Ja hned zitra natocim svuj motor at mi reknete jak zni ale mam tam jednu packu co drzi kryt motoru asi ulomenou takze to docela drnci a drnci i spojka takze si to neprirovnavejte ke zvuku motoru kdyby to nahodou slo slyset A myslim si ze ten zvuk je vpohode neprijde mi spatnej .. kdyz nelitaji o moc otacky a jezdi tak asi je to vpohode
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.