Premek84 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Nevim jestli to patri zrovna sem, ale vsiml jsem si tohoto docela zajimaveho ukazu minuly tyden kdyz pri parnem dni si takhle jedu cca 100 kilometrovou rychlosti a mel jsem uplne stazene okynko spolujezdce - to, ze pri otevrenem okne je uvnitr ponekud vetsi hluk je jasna vec, ale to co se ve Fabce deje pri otevrenem okni se snad ani neda nazvat hlukem - zvlastni prerusujici hluk ktery doopravdy nedokazi ani popsat doslova rve usi a neni to jen muj pocit - potvrdil me to taky tatik - ktery s tim prisel jako prvni... mate nekdo taky takovy zkusenosti nebo je to jen nejaka precitlivelost? opravdu to neni normalni dle meho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Mam tuto zkusenost se zadnim oknem, to kdyz se uplne otevre tak od rychlosti cca 70 km/h vznika hodne neprijemny prerusujici se hluk. Nevim jestli je to i u jinejch znacek ale neresim to, na dalnici vetram vetrackem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 to je úplně normální...je to takové bubnování...dělají to pásy... a vzadu asi také..tam jsem to nezkoumal...myslím že je to ale u většiny aut..snad u cabria ne...pokud je tam teda clonka za sedadlama a ten vzduch se netočí zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Je to naprosto normální a s pásama to nemá nic společného. Tento zvuk vydávají turbulence, které při této situaci v zadní části vozu vznikají. Vem si že plně otevřeným oknem se do interiéru vozu vysokou rychlostí nasává obrovské množství vduchu, který ale nemá kam unikat, protože úniku brání zadní okno. Takže vduch se tam různě mlátí a točí, čímž vznikají tyto nepříjemné zvuky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Nevim jestli to patri zrovna sem, ale vsiml jsem si tohoto docela zajimaveho ukazu minuly tyden kdyz pri parnem dni si takhle jedu cca 100 kilometrovou rychlosti a mel jsem uplne stazene okynko spolujezdce - to, ze pri otevrenem okne je uvnitr ponekud vetsi hluk je jasna vec, ale to co se ve Fabce deje pri otevrenem okni se snad ani neda nazvat hlukem - zvlastni prerusujici hluk ktery doopravdy nedokazi ani popsat doslova rve usi a neni to jen muj pocit - potvrdil me to taky tatik - ktery s tim prisel jako prvni... mate nekdo taky takovy zkusenosti nebo je to jen nejaka precitlivelost? opravdu to neni normalni dle meho... Dám Ti dobrou radu nad zlato... Zavři si okýnka a pusť si klimatizaci. Já to tak dělám a žádný hluk neslyším Jinak je to naprosto normální.. Vzniká podtlak v autě díky velkému množství vzduchu a dělá to jako když jedeš ve vlaku po pražcích a zaléhá v uších.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Je to naprosto normální a s pásama to nemá nic společného. Tento zvuk vydávají turbulence, které při této situaci v zadní části vozu vznikají. Vem si že plně otevřeným oknem se do interiéru vozu vysokou rychlostí nasává obrovské množství vduchu, který ale nemá kam unikat, protože úniku brání zadní okno. Takže vduch se tam různě mlátí a točí, čímž vznikají tyto nepříjemné zvuky. Hmm je to pravda že se tam ten zvuk mlátí,ale otevři si přední okýnko a nech volně viset pás a uvidíš co to dělá za příjemný zvuk...a pak ho přitlač ke sloupku a uvidíš změnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Premek84 Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Normalni to asi bude, ale proc ve staricke dobre Felde tenhle zvuk neni? proste hluk z venku mi nevadi, ale tohle prerusovane "bubnovani" je fakt na nervy... jinak diky za radu - mam v aute klimatizace 3 - jen si vybrat kterou zapnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Normalni to asi bude, ale proc ve staricke dobre Felde tenhle zvuk neni? proste hluk z venku mi nevadi, ale tohle prerusovane "bubnovani" je fakt na nervy...jinak diky za radu - mam v aute klimatizace 3 - jen si vybrat kterou zapnu Tak jednu zapni a bude to Jinak by se to asi dalo zmírnit deflektorama v oknech.... Ale to je moje doměnka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Nevim jestli to patri zrovna sem, ale vsiml jsem si tohoto docela zajimaveho ukazu minuly tyden kdyz pri parnem dni si takhle jedu cca 100 kilometrovou rychlosti a mel jsem uplne stazene okynko spolujezdce - to, ze pri otevrenem okne je uvnitr ponekud vetsi hluk je jasna vec, ale to co se ve Fabce deje pri otevrenem okni se snad ani neda nazvat hlukem - zvlastni prerusujici hluk ktery doopravdy nedokazi ani popsat doslova rve usi a neni to jen muj pocit - potvrdil me to taky tatik - ktery s tim prisel jako prvni... mate nekdo taky takovy zkusenosti nebo je to jen nejaka precitlivelost? opravdu to neni normalni dle meho... je to tkzv passat efekt. Je to v kazdom aute co ma dobre tesnenie, aj starsie auta by to robili ak by boli lepsie utesnene skary kadial vzduch unika. Ja okna skoro ani neotvaram jedine prei vstupe a vystupe niekde kde potrebujem pipnut chipovou kartou (na parkovisko v praci). Vetram vetrakom, vynimku tvori leto, kedy jazdim kratke trasy s otvorenym oknom inac zase len a len ventilator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Já mám tu zkušenost, že stačí pootevřít jiné okénko a zvuk přestane "pulzovat" ........ hrozný slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Já mám tu zkušenost, že stačí pootevřít jiné okénko a zvuk přestane "pulzovat" Jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no to pozoruji taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no to pozoruji taky Já taky (abych nezůstal po zadu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Já mám tu zkušenost, že stačí pootevřít jiné okénko a zvuk přestane "pulzovat" ........ hrozný slova Když už tak už.Přidávám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Souhlas s FUGASem a Alpakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 S fabkou je ten hluk docela problém. Mně to nevadí, mám klimu, ale stejně je třeba před zapnutím AC auto vyvětrat. Než se tak stane, pár minut se musím smířit s hukotem. Před fabkou jsem měl Astru F, neměla AC, ale při otevřených oknech to byla pohoda, žádný hluk, nicméně když jsem uvázl v zácpě, bylo zle. Nechal jsem si dodělat střešní okno - šíbr, (pes teplo těžce snášel),ale kýžený efekt se nedostavil. Proto jsem auto vyměnil, a kvůli AC jsem šel do Fabie - u jiných značek dávali klimu s vyšší výbavou a cena byla o hodně výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Normalni to asi bude, ale proc ve staricke dobre Felde tenhle zvuk neni? proste hluk z venku mi nevadi, ale tohle prerusovane "bubnovani" je fakt na nervy...jinak diky za radu - mam v aute klimatizace 3 - jen si vybrat kterou zapnu Mě to ve feldě dělalo taky.Částečně to řešej ofuky,ale ne vzadu.A nejhorší na tom je,když vezu děti a ony si chtějí stáhnout okýnko,tak jim to musim zakázat :-( A klimošku bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.