big Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Dobrý den nedodělával někdo z vás shránku na brýle ve středové stropní konzole? Teoreticky by mělo stačit vycvaknout záslepku a nacvaknout shránku.Další otázka je kde jse dá shránka koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Dobrý den nedodělával někdo z vás shránku na brýle ve středové stropní konzole? Teoreticky by mělo stačit vycvaknout záslepku a nacvaknout shránku.Další otázka je kde jse dá shránka koupit? Ano stačí vycvaknout tu záslepku (na straně u tebe od zadu) a poté nacvaknout zpět schránku. Koupíš ji v každém aut. servisu. Ale pokud ji chceš používat na brýle, tak tam na ně moc místa není. Já jí třeba používám na klíče nebo na jiné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Dik za informaci a nevýš náhodou jaká je cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Dik za informaci a nevýš náhodou jaká je cena? Mám tuto schránku na brýle , výbava Active a připlácel jsem 500kč -ale mohu říct , že ji prakticky nevyužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 http://skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Schránku mám od výroby, ale brýle se mi do ní nevejdou. Tipuju, že se tam vejdou jen takový ty americký mouchy, ale trochu sportovní prohnutý tam dát nejdou a jiné využití jsem pro ni nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Já si ji dodělával dodatečně, šroubovákem jen vycvakneš tu plastovou krytku a nasadíš dokoupenou schránku, ale body za praktičnost bych rozhodně nerozdával, mě se tam jen tak tak vejdou pánské obyč Vietnamish sluneční brýle a to pouze v jedné poloze, sportovní nebo cyklistické tam rozhodně nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Alespoň to vypadá lépe než jen krytka. Mě se tam brýle vejdou, ale je to takovej ježek v kleci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 20. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Tak schránku již mám výměna opravdu jednoduchá. Schránku jsem koupil v škodováckém servise a cena byla 425kč což mě příjemně překvapilo jelikož na škoda parts za ni chtějí 660kč.Jinak brýle jse mi tam vešli sice chlupově ale vešli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1tin Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nové téma, tak to šoupnu sem, je to trochu příbuzné. Máte někdo zkušenost s dodatečnou montáží loketní opěrky, která není vázána na ty drahá sedadla? Na netu jsem našel něco takového: http://inara.cz/1068641-loketni-operka-skoda-yeti.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob 27 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Ahoj. Schránku na brýle mám, ale pozor ne všechny se ti tam vejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Tak jsem si schránku dokoupil a mužu říct že co jsem zatím zkoušel za brýle tak všechny obstáli bez menších problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 schranku mam objednanu, mala by prist do dvoch dni, tak to cez vikend asi uz nestihnem namontovat. Mam len jednu otazku, ked ste tu zaslepku sroubavakom vycvakali, neozizlali ste ten plast okolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 tak nakoniec mi dnes volali, ze uz je to na predajni. Bol som zobrat a schranka je uz aj namontovana, slo to opravdu lahko, ani nebolo treba sroubovak, stacilo pri hornom kraji zatlacit prstami a zapadky vyskocili same. No a nacvaknut nschranku uz bola hracka. Moje dioptrik bryle tam vosli s prehladom. Je to trosku mimo misu, ale kupoval som to naraz - doobjednal som si textilny koberec do kufra, vyzera opravdu luxusne. Fotene mobilom, tak sorry za kvalitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) 1K0868837 Editováno: 16. Únor 2014, autor: macc33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) obj. číslo schránky , pozor na OII je jiná. Editováno: 16. Únor 2014, autor: macc33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bystro 11 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ja by som ju vzal poslal som vam spravu na mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.