Publikováno Červenec 19, 200619 r zdravim, jsem objednanej na geometrii, ale tak mi dochazi, ze jeste asi budu potrebovat vymenit loziska na predni naprave (huceni). kdyz dam auto na hever, tak "vuli" v kolech nemam (aspon mi to neprijde, nicmene pri otaceni v tom huci a praska; 57000km). myslite, ze ma smysl napred chodit na tu geometrii a loziska vymenit az par dni potom? nerozhodi se tim ta geometrie zase? diky
Červenec 19, 200619 r zdravim,jsem objednanej na geometrii, ale tak mi dochazi, ze jeste asi budu potrebovat vymenit loziska na predni naprave (huceni). kdyz dam auto na hever, tak "vuli" v kolech nemam (aspon mi to neprijde, nicmene pri otaceni v tom huci a praska; 57000km). myslite, ze ma smysl napred chodit na tu geometrii a loziska vymenit az par dni potom? nerozhodi se tim ta geometrie zase? diky Na geo až po lžiskách, ale přijde to trochu brzy v 60 tis.
Červenec 19, 200619 r Autor Zbytečné,na co budeš dělat geo.2×??? diky, to jsem chtel (nebo spis nechtel ) slyset. v 57 000 to s loziskem asi je brzy, ale rekl bych, ze vsechny symptomy odpovidaji tem, jake tu popisovali ostatni na foru: kdyz zvednu auto na hever a tocim jednim kolem na predni naprave, tak v tom huci a trochu "praska" (nekdo tu psal, jako kdyz se mele mak ), pri jizde to zacina hucet tak od 30km/h a cim vyssi rychlost, tim vic to huci (skoro az hluboce bzuci). prohodil jsem na aute uz treti sadu kol a dela to porad, takze to snad nemuze byt nic jineho. a druhe kolo na stejne naprave se toci tise.
Červenec 19, 200619 r Dnes jsem byl na výměně ložiska - 60 100 km, hučelo to týden. oprava pod vlajkami - cena 2989,- Kč. Geometrie snad jen pokud se nepravidelně sjíždí pneu, ale vzhledem ke stavu vozovek bych to pro klid v duši asi nechal, cca 900,- Kč.
Červenec 19, 200619 r Autor Vyměnit ložiska a pak na geometrii jestli je tedy špatná spatna je - tahne to trochu doleva. uz na treti sade kol. takze vymeneno lozisko s nabojem LP kola a je tichoucko. cena: 2055,- (nove lozisko + jeho montaz + prace s vymenou oleje a svicek). Písnická 869, Praha 4. jsem spokojen Upraveno Červenec 20, 200619 r od Rabbyt
Červenec 20, 200619 r Autor jinak to lozisko uz bylo nacate dost - servisak mi ho ukazoval a rukou s nim slo otacet jen velmi ztezka. pritom kdyz jsem predtim zkousel vuli kola (jestli se "vikla" do stran), jak tu nekolik lidi s oddelanym loziskem popisovalo, tak jsem zadnou vuli nezjistil.
Srpen 1, 200619 r No to ja jedu ve ctvrtek na Sumavu a po krasach nasi vlasti a ted kdyz jedu,tak ty loziska huci,jak kdyz jede vlak,hlavne do zatacky to dela silenej rachot..Budu se modlit,at to vydrzi a pak hned na vymenu..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.