Rabbyt Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 zdravim, jsem objednanej na geometrii, ale tak mi dochazi, ze jeste asi budu potrebovat vymenit loziska na predni naprave (huceni). kdyz dam auto na hever, tak "vuli" v kolech nemam (aspon mi to neprijde, nicmene pri otaceni v tom huci a praska; 57000km). myslite, ze ma smysl napred chodit na tu geometrii a loziska vymenit az par dni potom? nerozhodi se tim ta geometrie zase? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ja by som to nechal až po vymene ložisk.Pre istotu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zbytečné,na co budeš dělat geo.2×??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 zdravim,jsem objednanej na geometrii, ale tak mi dochazi, ze jeste asi budu potrebovat vymenit loziska na predni naprave (huceni). kdyz dam auto na hever, tak "vuli" v kolech nemam (aspon mi to neprijde, nicmene pri otaceni v tom huci a praska; 57000km). myslite, ze ma smysl napred chodit na tu geometrii a loziska vymenit az par dni potom? nerozhodi se tim ta geometrie zase? diky Na geo až po lžiskách, ale přijde to trochu brzy v 60 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zbytečné,na co budeš dělat geo.2×??? diky, to jsem chtel (nebo spis nechtel ) slyset. v 57 000 to s loziskem asi je brzy, ale rekl bych, ze vsechny symptomy odpovidaji tem, jake tu popisovali ostatni na foru: kdyz zvednu auto na hever a tocim jednim kolem na predni naprave, tak v tom huci a trochu "praska" (nekdo tu psal, jako kdyz se mele mak ), pri jizde to zacina hucet tak od 30km/h a cim vyssi rychlost, tim vic to huci (skoro az hluboce bzuci). prohodil jsem na aute uz treti sadu kol a dela to porad, takze to snad nemuze byt nic jineho. a druhe kolo na stejne naprave se toci tise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Vyměnit ložiska a pak na geometrii jestli je tedy špatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Dnes jsem byl na výměně ložiska - 60 100 km, hučelo to týden. oprava pod vlajkami - cena 2989,- Kč. Geometrie snad jen pokud se nepravidelně sjíždí pneu, ale vzhledem ke stavu vozovek bych to pro klid v duši asi nechal, cca 900,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 (editace) Vyměnit ložiska a pak na geometrii jestli je tedy špatná spatna je - tahne to trochu doleva. uz na treti sade kol. takze vymeneno lozisko s nabojem LP kola a je tichoucko. cena: 2055,- (nove lozisko + jeho montaz + prace s vymenou oleje a svicek). Písnická 869, Praha 4. jsem spokojen Editováno: 20. Červenec 2006, autor: Rabbyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jinak to lozisko uz bylo nacate dost - servisak mi ho ukazoval a rukou s nim slo otacet jen velmi ztezka. pritom kdyz jsem predtim zkousel vuli kola (jestli se "vikla" do stran), jak tu nekolik lidi s oddelanym loziskem popisovalo, tak jsem zadnou vuli nezjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No to ja jedu ve ctvrtek na Sumavu a po krasach nasi vlasti a ted kdyz jedu,tak ty loziska huci,jak kdyz jede vlak,hlavne do zatacky to dela silenej rachot..Budu se modlit,at to vydrzi a pak hned na vymenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.