Break Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Zdravím, potřebuji od vás poradit. Po tom co jsem sletěl do pole mi nejde otevřít kapota. Trošku mám ohlej i chladič a pár krycích plechů, jinak je vše ok. A já potřebuju vědět jak jí otevřít z venku pokud to nějak jde. U řidiče jak je ta páčka s táhlem tak to dám nadoraz a nic se neděje, zkoušel jsem zachytit i samotný táhlo kombinačkama ale nic. Je možný že se to celý nějak blbě hlo a ten zámek nepovolí, nevím si rady. Jestli se s tím někdo setkal nebo jestli má nějakej tip, prosím napište to děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiktir Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 mě se to taky jednou podělalo tak jsem vzal siky a jak máš tu páčku pod palubkou tak jsem těma sikama nebo kombinačkama za tu strunku pořádně zatáhnul a kapota odskočila,pak stačilo tu celou strunu u zámku zkrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.mourek Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Měl jsem stejný problém. Musíš pod auto a tam se neotvírá klsicky jak to bylo kdysi u škodovek, ale to táhlo pohne se segmentem, který teprve otevře zámek. Je to stejný jako u zadních dveří, pokud máš otvítání vedle sedačky řidiče. Podívej se tam jak to funguje. Potom teda musíš delším šroubovákem nahradit ten segment, já ho měl orezlý a zohýbaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.