Přejít na obsah

chip...motor do dílny

sepek

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

dnes se mi vyskytla taková nepříjemnost tak vás žádám o rady...minulý týden ve středu sem nechal udělat 1,9 TDI 77kW,až do dneška bylo všechno ok.Dnes sem měl takové krátké popojíždění po městě kdy sem vždy ujel pár set metrů zastavil sem na 10 minut a pořád to samé do kola,když sem zastavil asi po 5 a chtěl sem se opět rozjet motor se vytočil asi do 2000 a pak najednou padly otáčky,na palubáku se objevilo motor do dílny a pak se přepnul do pohotovostního režimu...tak jsem nastartoval znova a odjel sem stím,že to asi byla jenom nějaká "blbůstka" ovšem po sto metrech mi motor.Skontroloval sem jestli nevylítla nějaká hadice nebo tak a nic.Tak sem si říkal jestli mi neudělal ten chip nějakou neplechu,ale člověk který mi ho tam dával se mi do talefonu zaručoval,že chipem to nebude.Na diagnostice sem už byl,ale na nic sme nepřišli.

Stím to se obracím na vás s prosbou o radu,předem děkuji za odpovědi...

David,Kladno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...