Publikováno Srpen 23, 201114 r Čaute, mám menší problém s mojí Octou. Mám climatronic a když zapnu klimu a vrtulka se roztočí na chladiči na první stupeň, je všechno ještě ok, ale jakmile třeba chvilku zastavím, samosebou se teplota zvedne a automaticky teplotní čidlo zapne vrtuli na chladiči na druhý stupeň otáček a v tu ránu se jeví můj problém. Autem prostě procházejí vibrace od chladiče a je to hodně poznat. Už se pár lidí zeptalo co to je za vibrace když jsem je někam vezl. Nevíte prosím někdo co s tím? Případně kolik by tak asi stála oprava? Díky moc!
Srpen 23, 201114 r Jestli se to skutečně projeví jen když ventilátor jede na druhý stupeň, pak hledej tam. Zkus: - jestli nemá vůli v ložiskách, - jestli není nějaký bordel na vrtuli, který ji "rozváži" což se při malých otáčkách ještě neprojeví, ale problém může být při větších, - není ulomená nějaká lopatka, nebo jen kousek.
Srpen 23, 201114 r Autor Díky moc, kouknu na to a pak sem napíšu. Jinak klima chladí pěkně, jen ty vibrace :/ Upraveno Srpen 23, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Srpen 24, 201114 r Autor Tak jsi měl pravdu, opravdu byla jedna vrtulka poškozená, chybělo na ní kousek plastu a tohle poškození způsobovalo vibrace auta. Jinak tedy nevíte prosím jestli jde vyměnit samotná vrtulka nebo musím koupit něco více? Díky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.