Přejít na obsah

za jizdy obcas "cuka" + obcas poskakujici otacky pri startu

RadaR08

Doporučené příspěvky

Ahojte mam O1 "97 1.6 74kW.

Muj problem je ze pri startu kolisaji a vyskakuji otacky (po cca 10-15s se packa ustali na ~750ot pokud znovu slapnu na plyn tak se cela akce opakuje znova). Pak dalsi problem obcas se stane kdyz to trosku prislapnu nebo pri rozjezdu auto zacne skubat (dokud nepustim plyn a znovu neseslapnu pak je to na chvilku zase ok)... Jezdit se s tim da ale proste me to stve.

Mohou to byt svicky? Nebo odchod vahy vzduchu? Nebo myslite neco jineho? Kabel na vag by mi mel prijit do pondelka... Diky za jakekoliv rady

btw me to pripada jako by vynechaval jeden valec (zatim jsem nemel cas zkontrolovat svicky vracim se pozde z prace :feve: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze jsem si udelal dnes trosku casu a vycistil svicky (dostat se k nim je porod), vzduchove potrubi jsem taky zkontroloval, vymenil jsem rovnou olej 10w40 + filtr, premyslel jsem jeste vycistit vahu vzduchu (koupil jsem nesynteticky cistic na brzdy) ale lidi mi rikali at na tu vahu radsi nesaham, ze je to pekne choulostiva vecicka... :feve:

Odkaz ke komentáři

diky urcite ho zkusim mam doma fabii 1.2MPI tak zkusim prehodit to cidlo snad to bude tim... pokud to nepomuze zkusim koupit jeste palivovy filtr. Jen se modlim at nesla do kremikovyho nebe ŘJ :o

//EDIT: Tak teplotni cidlo jsem zakoupil nove (ve fabii byla jina koncovka) a problem pretrvava. Za chvilku namontuji novy palivovy filtr

//EDIT2: To jsem z toho jelen jak jsem cistil svicky vypadali docela slusne (BERU ULTRA-X) problem ale pretrvaval. Obednal jsem si ja blbec na pondeli nove zapalovaci kabely a jeste dnes jsem koupil radsi nove svicky NGK V-LINE a problem vyresen lol

Takze abych to shrnul:

Svicky

Palivovy filtr

cidlo teploty

v pondeli by mel prijit diag kabel takze dam do kupy jeste nejake malickosti (pokud mi vag nejake vyjede :) ) Ale mam radost ze problem (zatim) je vyresen (musim zaklepat) :prc:

Editováno: , autor: RadaR08
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...