Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak nejak se nemuzu dopatrat co vsechno je potreba udelat pro vymenu volantu z kokty2 na koktu1 s funkcnim airbagem. existuje nejaka redukce?

• Autor

tak sem sehnal ve skodovce kablik pro pripojeni bagu k OI, ale je dost kratkej, konektor v bagu pro OII je trosku jinej a jeden kablik chyby. to se ma nejak prepajet???

• Autor

Tak uz to mam zapojeny :p , troubeni a kostru sem neresil tam taky neni co, ale u airbagu sem si nebyl jist jestli je jedno jak to zapojim (jsou to dva dratky). takze je to jedno :D

• 4 týdny později...

Zdravim, dostal jsem se poměrně hodně lacino k novému volantu z OII s multifunkcí. Otázka je jestli se to dá zprovoznit i v OI? Ptal jsem se na toto téma guru tohoto fora a ten NEVĚDĚL!! Tak se ptám v placu. Vím, že volant do OI jde, musí se překopat konektor k bagu. Můžu mít i ŘJ, kabely... Nevíte někdo? Nebo půjde s jednotkou starého volantu?

Pošli mi schéma jednotky,kterou volant používá.Nebo schéma volantu

Nebude ti to fungovat, multifunkční volant v OII ma ŘJ přímo ve volantu a comunikuje po CANu s protokolem 2.0 kdežto u OI je Can s protokolem 1,6

Přesně toto jsem Aidolonovi napsal do SZ.myslel jsem si,že bude problém v CAN comunikaci

Hmmm, tak už jsem se smířil s tím, že ho tam prostě mít nebudu, no.... Nebo oželit multifunkci, což se mi nechce...

Máte někdo návod jak to překopat ten konektor bagu ?

• 5 měsíců později...

Jde předělat multifunkční volant z Oktavie II na Oktavii 1 od roku výroby 2000 výš, potřeboval bych poradit nemáte skušenost?

Jde předělat multifunkční volant z Oktavie II na Oktavii 1 od roku výroby 2000 výš, potřeboval bych poradit nemáte skušenost?

Jde vůbec dát volant z O2 na O1??

Já právě nevím chci se zeptat jestli stím někdo nemá skušenost už jsem viděl montovaný volanty tří ramenný

Já právě nevím chci se zeptat jestli stím někdo nemá skušenost už jsem viděl montovaný volanty tří ramenný

A nebyl to treba triramenny z RS ?

Upraveno od Planeta

JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim.

JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim.

multifunkcny ma tlacitka na ovladanie radia a tempomatu ...

JA mam ve FRS z  ORSII.Jetsli jde  multifukcni, to nevim.

:smich::smich::smich: To je mi jasne, tim jsem myslel, jestli tam jde dat, vis :smich::smich:

JA mam ve FRS z  ORSII.Jetsli jde  multifukcni, to nevim.

:smich::smich::smich: To je mi jasne, tim jsem myslel, jestli tam jde dat, vis :smich::smich:

sorry, ja som videl "Jestli je multifunkcni, to nevim ..." :unsure:

Tak dat tam urcite pujde, jde o to zda bude MULTIFUNKCNI FUNKNCNI.... Ptal se na to nekdo?? lol

Nejde,chodí po Linu!

Mno a vykuchat elektroniku z O1 ?

No tak asi takhle. Volant OII do OI dát jde a není to takový problém, musí se předělat konektror bagu. Multifunkce je složitější. S někym jsem se tady o tom bavil, ale nevim už s kym. Oba jsem skončili stejně. Multifunkční volant svítil, rozumněj jeho tlačítka, ale to je všechno. Dal jsem to svýmu brantrancovi, co dělá v servise a zabývali se tam tim skoro všichni elektrikáři, ale nechodí to. Možná na to jenom nepřišli, přes veškerou jim dostupnou dokumentace. Je tam problém s komunikací řídící jednotky. Tak jsem to zabalil a koupil multifunkci z OI, protože nemám čas dávat jim furt auto na pokusy a pak jim přispívat na pivo, když výsledek nikde. Ty jo, třeba to dělali naschvál :huh:

Dík za diskuzi, ale v servise co dělá kamoš mi řek že to je pakárna to předělat a prostě řek že to nejde je to škoda mám totiž možnost koupit volant O2 jen za 2500kč koženej, bez erbegu, takže smůla. -_-

Pekne, ja mam 2ks z ORSII za 1800,- -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.