Publikováno Červenec 20, 200619 r tak nejak se nemuzu dopatrat co vsechno je potreba udelat pro vymenu volantu z kokty2 na koktu1 s funkcnim airbagem. existuje nejaka redukce?
Červenec 20, 200619 r neco o konektorech se doctes zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10616
Červenec 20, 200619 r Autor neco o konektorech se doctes zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10616 diky, to myslim staci. v bazaru me patrat nenapadlo
Červenec 20, 200619 r Autor tak sem sehnal ve skodovce kablik pro pripojeni bagu k OI, ale je dost kratkej, konektor v bagu pro OII je trosku jinej a jeden kablik chyby. to se ma nejak prepajet???
Červenec 24, 200619 r Autor Tak uz to mam zapojeny , troubeni a kostru sem neresil tam taky neni co, ale u airbagu sem si nebyl jist jestli je jedno jak to zapojim (jsou to dva dratky). takze je to jedno
Srpen 18, 200619 r Zdravim, dostal jsem se poměrně hodně lacino k novému volantu z OII s multifunkcí. Otázka je jestli se to dá zprovoznit i v OI? Ptal jsem se na toto téma guru tohoto fora a ten NEVĚDĚL!! Tak se ptám v placu. Vím, že volant do OI jde, musí se překopat konektor k bagu. Můžu mít i ŘJ, kabely... Nevíte někdo? Nebo půjde s jednotkou starého volantu?
Srpen 21, 200619 r Nebude ti to fungovat, multifunkční volant v OII ma ŘJ přímo ve volantu a comunikuje po CANu s protokolem 2.0 kdežto u OI je Can s protokolem 1,6
Srpen 21, 200619 r Přesně toto jsem Aidolonovi napsal do SZ.myslel jsem si,že bude problém v CAN comunikaci
Srpen 23, 200619 r Hmmm, tak už jsem se smířil s tím, že ho tam prostě mít nebudu, no.... Nebo oželit multifunkci, což se mi nechce...
Únor 3, 200718 r Jde předělat multifunkční volant z Oktavie II na Oktavii 1 od roku výroby 2000 výš, potřeboval bych poradit nemáte skušenost?
Únor 3, 200718 r Jde předělat multifunkční volant z Oktavie II na Oktavii 1 od roku výroby 2000 výš, potřeboval bych poradit nemáte skušenost? Jde vůbec dát volant z O2 na O1??
Únor 3, 200718 r Já právě nevím chci se zeptat jestli stím někdo nemá skušenost už jsem viděl montovaný volanty tří ramenný
Únor 3, 200718 r Já právě nevím chci se zeptat jestli stím někdo nemá skušenost už jsem viděl montovaný volanty tří ramenný A nebyl to treba triramenny z RS ? Upraveno Únor 3, 200718 r od Planeta
Únor 3, 200718 r JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim. multifunkcny ma tlacitka na ovladanie radia a tempomatu ...
Únor 3, 200718 r JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim. multifunkcny ma tlacitka na ovladanie radia a tempomatu ... To je mi jasne, tim jsem myslel, jestli tam jde dat, vis
Únor 3, 200718 r JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim. multifunkcny ma tlacitka na ovladanie radia a tempomatu ... To je mi jasne, tim jsem myslel, jestli tam jde dat, vis sorry, ja som videl "Jestli je multifunkcni, to nevim ..."
Únor 3, 200718 r Tak dat tam urcite pujde, jde o to zda bude MULTIFUNKCNI FUNKNCNI.... Ptal se na to nekdo??
Únor 3, 200718 r No tak asi takhle. Volant OII do OI dát jde a není to takový problém, musí se předělat konektror bagu. Multifunkce je složitější. S někym jsem se tady o tom bavil, ale nevim už s kym. Oba jsem skončili stejně. Multifunkční volant svítil, rozumněj jeho tlačítka, ale to je všechno. Dal jsem to svýmu brantrancovi, co dělá v servise a zabývali se tam tim skoro všichni elektrikáři, ale nechodí to. Možná na to jenom nepřišli, přes veškerou jim dostupnou dokumentace. Je tam problém s komunikací řídící jednotky. Tak jsem to zabalil a koupil multifunkci z OI, protože nemám čas dávat jim furt auto na pokusy a pak jim přispívat na pivo, když výsledek nikde. Ty jo, třeba to dělali naschvál
Únor 3, 200718 r Dík za diskuzi, ale v servise co dělá kamoš mi řek že to je pakárna to předělat a prostě řek že to nejde je to škoda mám totiž možnost koupit volant O2 jen za 2500kč koženej, bez erbegu, takže smůla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.