redrat Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 tak nejak se nemuzu dopatrat co vsechno je potreba udelat pro vymenu volantu z kokty2 na koktu1 s funkcnim airbagem. existuje nejaka redukce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 neco o konektorech se doctes zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10616 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 neco o konektorech se doctes zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10616 diky, to myslim staci. v bazaru me patrat nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 tak sem sehnal ve skodovce kablik pro pripojeni bagu k OI, ale je dost kratkej, konektor v bagu pro OII je trosku jinej a jeden kablik chyby. to se ma nejak prepajet??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Tak uz to mam zapojeny , troubeni a kostru sem neresil tam taky neni co, ale u airbagu sem si nebyl jist jestli je jedno jak to zapojim (jsou to dva dratky). takze je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Zdravim, dostal jsem se poměrně hodně lacino k novému volantu z OII s multifunkcí. Otázka je jestli se to dá zprovoznit i v OI? Ptal jsem se na toto téma guru tohoto fora a ten NEVĚDĚL!! Tak se ptám v placu. Vím, že volant do OI jde, musí se překopat konektor k bagu. Můžu mít i ŘJ, kabely... Nevíte někdo? Nebo půjde s jednotkou starého volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Pošli mi schéma jednotky,kterou volant používá.Nebo schéma volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Nebude ti to fungovat, multifunkční volant v OII ma ŘJ přímo ve volantu a comunikuje po CANu s protokolem 2.0 kdežto u OI je Can s protokolem 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Přesně toto jsem Aidolonovi napsal do SZ.myslel jsem si,že bude problém v CAN comunikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Hmmm, tak už jsem se smířil s tím, že ho tam prostě mít nebudu, no.... Nebo oželit multifunkci, což se mi nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Máte někdo návod jak to překopat ten konektor bagu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Jde předělat multifunkční volant z Oktavie II na Oktavii 1 od roku výroby 2000 výš, potřeboval bych poradit nemáte skušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Jde předělat multifunkční volant z Oktavie II na Oktavii 1 od roku výroby 2000 výš, potřeboval bych poradit nemáte skušenost? Jde vůbec dát volant z O2 na O1?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Já právě nevím chci se zeptat jestli stím někdo nemá skušenost už jsem viděl montovaný volanty tří ramenný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Já právě nevím chci se zeptat jestli stím někdo nemá skušenost už jsem viděl montovaný volanty tří ramenný A nebyl to treba triramenny z RS ? Editováno: 3. Únor 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim. multifunkcny ma tlacitka na ovladanie radia a tempomatu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim. multifunkcny ma tlacitka na ovladanie radia a tempomatu ... To je mi jasne, tim jsem myslel, jestli tam jde dat, vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 JA mam ve FRS z ORSII.Jetsli jde multifukcni, to nevim. multifunkcny ma tlacitka na ovladanie radia a tempomatu ... To je mi jasne, tim jsem myslel, jestli tam jde dat, vis sorry, ja som videl "Jestli je multifunkcni, to nevim ..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak dat tam urcite pujde, jde o to zda bude MULTIFUNKCNI FUNKNCNI.... Ptal se na to nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nejde,chodí po Linu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Nejde,chodí po Linu! Mno a vykuchat elektroniku z O1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 No tak asi takhle. Volant OII do OI dát jde a není to takový problém, musí se předělat konektror bagu. Multifunkce je složitější. S někym jsem se tady o tom bavil, ale nevim už s kym. Oba jsem skončili stejně. Multifunkční volant svítil, rozumněj jeho tlačítka, ale to je všechno. Dal jsem to svýmu brantrancovi, co dělá v servise a zabývali se tam tim skoro všichni elektrikáři, ale nechodí to. Možná na to jenom nepřišli, přes veškerou jim dostupnou dokumentace. Je tam problém s komunikací řídící jednotky. Tak jsem to zabalil a koupil multifunkci z OI, protože nemám čas dávat jim furt auto na pokusy a pak jim přispívat na pivo, když výsledek nikde. Ty jo, třeba to dělali naschvál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Dík za diskuzi, ale v servise co dělá kamoš mi řek že to je pakárna to předělat a prostě řek že to nejde je to škoda mám totiž možnost koupit volant O2 jen za 2500kč koženej, bez erbegu, takže smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Pekne, ja mam 2ks z ORSII za 1800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.