matomoto Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 (editace) Zdravím, Mohol by poradiť niekto, kto má skúsenosti s EDS ? Mám totiž pocit, že mi u mojej okty 4x4 nefunguje ako by malo. Pár x som zaregistroval že sa spustilo, ale subjektívne sa mi zdalo že to vždy bolo len vpredu na pravej strane, navyše som raz ostal vysieť tak, že ostali kolesá na kríž vo vzduchu, a EDS sa nespustilo. Na vagu nehlási žiadnu chybu. Prípadne keby niekto vedel ako dorobiť klasickú uzávierku... To by bolo ešte lepšie, pretože EDS mechanickú uzávierku nemôže nahradiť Dík za info Editováno: 17. Říjen 2011, autor: matomoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 zvedni cele auto na zvedak a zapni zapalovani - jdi ke kolu a otoc snim a myslim ze uz budes vedet co je v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 17. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Takže nestartovat, len zapnúť zapalovanie ? A jak potom poznám že je to OK ? Nebylo by lepšie nastartovat a skusit pribrzdit jedno kolo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.