MichalJ Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 (editace) Lze nějak jednoduše přidat tyhle světla do dveří u řidiče a spolujezdce? Mám tam z výroby jenom odrazky. Editováno: 1. Srpen 2012, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 podla schemy su tieto žiarovky sspinane kofortnou rj cez rele:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 myslim že to tu nedávno někdo řešil, podívej se do manuálů kousek níže, třeba to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 stiahni si toto pdf http://profor.skdev.sk/PDF/CZ_Varovna_svetla.pdf tu je to pekne čo kam zapojiš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Já bych je zapojil na dveřní spínače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Lze nějak jednoduše přidat tyhle světla do dveří u řidiče a spolujezdce? Mám tam z výroby jenom odrazky. Dodělání není moc složitý, stačí se trochu vyznat v el...kdyby jsi sháněl ty světýlka, jedny se mi válí doma,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 (editace) A co za ně? Editováno: 31. Červenec 2012, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 A co za ně? Raději bych to řešil přes sz,,,jinak tak 300,- včetně poštovnýho? nebo platba na účet a nižší cena...napiš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Prosim poradte mi s mojim problemom. Ked otvorim spolujazdcove dvere rozsvietia sa vystrazne svetla vo dverach na oboch stranach no ked otvorim vodicove tak nesvietia na oboch stranach. Cim to moze byt? Stropne svetlo funguje spravne. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 tipoval by som na mikrospinac v zamku. ked otvoris vodicove tak svieti ktore? poistak? maxidot ukazuje co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 tipoval by som na mikrospinac v zamku. ked otvoris vodicove tak svieti ktore? poistak? maxidot ukazuje co? MAxidot nemam, pojistu c.5 som vymenil ale bola ok a ked otvorim vodicove dvere tak nesvietia ani na jednej strane, svvieti iba stropne svetlo. Ak otvorim spolujazdcove tak vsetko svieto ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 divne, ale stale by som to tipoval na mikrospinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Mikrospínač čo vedie do komfortky. Svetlo ovláda iný, ktorý vedie do BSG, preto ti svetlo stropné zasvieti. Centrál funguje ako má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Mikrospínač čo vedie do komfortky. Svetlo ovláda iný, ktorý vedie do BSG, preto ti svetlo stropné zasvieti.Centrál funguje ako má? No na centrale som nepozoroval ziadny problem. Ok a neviete mi poradit kde najdem ten mikrospinac? Treba ho vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Profor: Nemáš tam těch mikrospínačů nějak moc? Pokud vím, tak otevření dveří signalizuje pouze jeden. Na těle zámku. Ten co odchází. Ovšem pokud stropní světlo rozsvěcí, tak bude OK. Speedlimit: Když při otevřených řidičových dveřích zapneš zapalování, zůstane stropní světýlko svítit? Nebo když necháš dýl otevříno, taky nezhasne? Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 já řešil to samé a dělěl to zámek (spínač) závada se také projevovala že zustal zamklej kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) já řešil to samé a dělěl to zámek (spínač) závada se také projevovala že zustal zamklej kufr. No tak presne to sa mi stalo, neda sa otvorit kufor, ide to az po takom piatom zamknuty a odomknuti. Ako si to vyriesil? Co to treba vymenit a kolko to stoji? A este neviete kde najdem ten spinac, ako sa k nemu dostanem? Editováno: 17. Červenec 2008, autor: Speedlimit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No tak uz sa nerozsvieti ani stropne svetlo ked otvorim vodicove dvere. Ked vsak otvorim ktorekolvek ine, vsetko svieti ako ma ale pocut nikede spod pristrojovky take cvaknutie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Nasiel som nieco na nete ale neviem ktory mikrospinac y to mohol byt http://www.sos.sk/?str=12&code=H1020&level=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Nie nemám, kukni si obrázok, divné že si ich nevidel keď si to opravoval... jeden vodič vedie na komfortku (z dvoch spínačov) a druhý s odkazom je privedený na BSG Profor: Nemáš tam těch mikrospínačů nějak moc? Pokud vím, tak otevření dveří signalizuje pouze jeden. Na těle zámku. Ten co odchází. Ovšem pokud stropní světlo rozsvěcí, tak bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Jasně, že o nich vím. Ale ty signalizujou zamčeno/odemčeno/SAFE, při vlastním otevření se ani nehnou. Tudíž nemůžou mít vliv na dveřní světýlka. Informace o otevření běží z BSG po CANu, kde si ji komfortka, stejně jako budíky nebo alarm, přečte. Speedlimit: To co ti tam cvakne je relé dveřních světýlek. Co se týče mikrospínačů, tak to co jsi sem hodil tam nedáš. Přečti si tohle, jak jsem už psal, na 1 straně tam máš přesnej typ, výrobce i prodejce a na 2.straně i foto tvého zámku se spínačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Jasně, že o nich vím. Ale ty signalizujou zamčeno/odemčeno/SAFE, při vlastním otevření se ani nehnou. Tudíž nemůžou mít vliv na dveřní světýlka. Informace o otevření běží z BSG po CANu, kde si ji komfortka, stejně jako budíky nebo alarm, přečte.Speedlimit: To co ti tam cvakne je relé dveřních světýlek. Co se týče mikrospínačů, tak to co jsi sem hodil tam nedáš. Přečti si tohle, jak jsem už psal, na 1 straně tam máš přesnej typ, výrobce i prodejce a na 2.straně i foto tvého zámku se spínačem. Ok vdaka, uz som si to objednal. A preco to cvaka? Je to koli tomu ze je zly ten mikrospinac pretoze cvaka to i ked sa zapnu stierace na cyklovanie. Takze to nie je nic nezvycajne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Neboj, to že relé při spínání cvaká je OK. U stěračů zase cvaká jiné relé. Taky OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Asi som hluchý ale ja relé stieračov skoro vobec nepočujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.