Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo
Lze nějak jednoduše přidat tyhle světla do dveří u řidiče a spolujezdce? Mám tam z výroby jenom odrazky.

Dodělání není moc složitý, stačí se trochu vyznat v el...kdyby jsi sháněl ty světýlka, jedny se mi válí doma,,, :t

• o 1 rok později...
Vloženo

Prosim poradte mi s mojim problemom. Ked otvorim spolujazdcove dvere rozsvietia sa vystrazne svetla vo dverach na oboch stranach no ked otvorim vodicove tak nesvietia na oboch stranach. Cim to moze byt? Stropne svetlo funguje spravne. Vdaka

Vloženo
tipoval by som na mikrospinac v zamku. ked otvoris vodicove tak svieti ktore? poistak? maxidot ukazuje co?

MAxidot nemam, pojistu c.5 som vymenil ale bola ok a ked otvorim vodicove dvere tak nesvietia ani na jednej strane, svvieti iba stropne svetlo. Ak otvorim spolujazdcove tak vsetko svieto ako ma

Vloženo
Mikrospínač čo vedie do komfortky. Svetlo ovláda iný, ktorý vedie do BSG, preto ti svetlo stropné zasvieti.

Centrál funguje ako má?

No na centrale som nepozoroval ziadny problem. Ok a neviete mi poradit kde najdem ten mikrospinac? Treba ho vymenit?

Vloženo (editace)

Profor: Nemáš tam těch mikrospínačů nějak moc? ;) Pokud vím, tak otevření dveří signalizuje pouze jeden. Na těle zámku.  Ten co odchází. Ovšem pokud stropní světlo rozsvěcí, tak bude OK.

Speedlimit: Když při otevřených řidičových dveřích zapneš zapalování, zůstane stropní světýlko svítit? Nebo když necháš dýl otevříno, taky nezhasne? 

Editováno: , autor: Strojvůdce
Vloženo (editace)
já řešil to samé a dělěl to zámek (spínač) závada se také projevovala že zustal zamklej kufr.

No tak presne to sa mi stalo, neda sa otvorit kufor, ide to az po takom piatom zamknuty a odomknuti. Ako si to vyriesil? Co to treba vymenit a kolko to stoji? A este neviete kde najdem ten spinac, ako sa k nemu dostanem?

Editováno: , autor: Speedlimit
Vloženo

Nie nemám, kukni si obrázok, divné že si ich nevidel keď si to opravoval... :)

jeden vodič vedie na komfortku (z dvoch spínačov) a druhý s odkazom je privedený na BSG

Profor: Nemáš tam těch mikrospínačů nějak moc? ;) Pokud vím, tak otevření dveří signalizuje pouze jeden. Na těle zámku. Ten co odchází. Ovšem pokud stropní světlo rozsvěcí, tak bude OK.

post-3171-1216390676_thumb.jpg

Vloženo

Jasně, že o nich vím. :palec2:  Ale ty signalizujou zamčeno/odemčeno/SAFE, při vlastním otevření se ani nehnou. Tudíž nemůžou mít vliv na dveřní světýlka. Informace o otevření běží z BSG po CANu, kde si ji komfortka, stejně jako budíky nebo alarm, přečte.

Speedlimit: To co ti tam cvakne je relé dveřních světýlek. Co se týče mikrospínačů, tak to co jsi sem hodil tam nedáš. Přečti si tohle, jak jsem už psal, na 1 straně tam máš přesnej typ, výrobce i prodejce a na 2.straně i foto tvého zámku se spínačem.

Vloženo
Jasně, že o nich vím. :palec2:  Ale ty signalizujou zamčeno/odemčeno/SAFE, při vlastním otevření se ani nehnou. Tudíž nemůžou mít vliv na dveřní světýlka. Informace o otevření běží z BSG po CANu, kde si ji komfortka, stejně jako budíky nebo alarm, přečte.

Speedlimit: To co ti tam cvakne je relé dveřních světýlek. Co se týče mikrospínačů, tak to co jsi sem hodil tam nedáš. Přečti si tohle, jak jsem už psal, na 1 straně tam máš přesnej typ, výrobce i prodejce a na 2.straně i foto tvého zámku se spínačem.

Ok vdaka, uz som si to objednal. A preco to cvaka? Je to koli tomu ze je zly ten mikrospinac pretoze cvaka to i ked sa zapnu stierace na cyklovanie. Takze to nie je nic nezvycajne?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...