Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nejlepsi je se asi projet se vsema motorama aspon par km v bazaru a udelat si svuj nazor. Navic ja tu 2,8i nikdy nemel, jen jsem s nim parkrat jel. Navic pises ze jsi jeste student tzn. asi budes mladsi tak nevim jestli ti uhlazena 2,8i bude sedet z pohledu pocitu dynamiky... treba se Ti bude vic libit vlna tociveho momentu u 1,9TDi. Jestli ale s autem jezdis po dalnici ustalenym tempem, tak je prijeny mit tichy motor s mit dostatek vykonu i ve vysich rychlostech. stejne tak je prijemne neradit kdyz te nekdo ve stoupani zpomali (treba kamion na 90).

ale rikam radsi motory vyzkousej sam...

Vloženo

Já mám 1,9 Tdi 96 Kw a jsem s ním spokojený. Do chorvatska jsem měl spotřebu 5,4L! A dlouhodobou mám 5,9L a to jezdím hodně po městě. Motor mi přijde spolehlivý a zátah motoru mi vyhovuje, na závodění takové auto nemám a když chci předjet nějakého šneka, tak to vystřelí celkem slušně. Takže už kvůli té spotřebě a spolehlivost bych do něj šel určitě zase kdybych se měl teď zase rozhodovat.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím všetkých majiteľov aj nemajiteľov SuperB-ov.

V týchto dňoch u mňa nastal čas kupovania SuperB-u a nakoľko sa jedná o určitú investíciu a môj prvý vytúžený SuperB, nerad by som ľutoval a bol sklamaný. Preto sa na Vás obraciam s prosbou o radu, akú motorizáciu kúpiť a na čo dať pri kúpe pozor ( myslím nedostatky, poruchy ).

Ja osobne sa rozhodujem medzi :

* 1,9 TDi - 96kW - 285Nm - 130k

* 1,9 TDi - 96kW - 310Nm - 130k

* 2,5 TDi - 114kW - 310Nm - 155k

* 2,5 TDi - 120kW - 350Nm - 163k

Ďakum Vám za akúkoľvek radu, ktorá by mi mohla pomôcť pri výbere a kúpe SuperB-u.

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdravím, chtěl požádat o radu při výběru motorizace u Superbu I pro známou. Jezdí okolo 10 tisíc ročně, takže jsme se shodli na benzínu, ale teď který? Našla si tyhle dvě auta: http://www.tipcars.com/skoda-superb/skoda-superb-48220018.html a http://www.tipcars.com/skoda-superb/skoda-superb-3023262.html . Jde jí hlavně o dobrou spolehlivost, za mne tedy vítězí dvoulitr. Jak je na to ta osmnáctistovka v dlouhodobějším hledisku se závadama? Díky moc. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...