Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

weitr: a jakoupak máš prosimtě spotřebu?? cca... :) díky

Nechcete to snad pánové řešit tady. Pošlete si SZ.

:rtfm:

:noot:

nejlepsi je se asi projet se vsema motorama aspon par km v bazaru a udelat si svuj nazor. Navic ja tu 2,8i nikdy nemel, jen jsem s nim parkrat jel. Navic pises ze jsi jeste student tzn. asi budes mladsi tak nevim jestli ti uhlazena 2,8i bude sedet z pohledu pocitu dynamiky... treba se Ti bude vic libit vlna tociveho momentu u 1,9TDi. Jestli ale s autem jezdis po dalnici ustalenym tempem, tak je prijeny mit tichy motor s mit dostatek vykonu i ve vysich rychlostech. stejne tak je prijemne neradit kdyz te nekdo ve stoupani zpomali (treba kamion na 90).

ale rikam radsi motory vyzkousej sam...

presne tak , po vyskusani si urobis sam nazor na to, co ti na tej motorizacii vyhovuje a co nie a bude sa ti lahsie rozhodovat

Já mám 1,9 Tdi 96 Kw a jsem s ním spokojený. Do chorvatska jsem měl spotřebu 5,4L! A dlouhodobou mám 5,9L a to jezdím hodně po městě. Motor mi přijde spolehlivý a zátah motoru mi vyhovuje, na závodění takové auto nemám a když chci předjet nějakého šneka, tak to vystřelí celkem slušně. Takže už kvůli té spotřebě a spolehlivost bych do něj šel určitě zase kdybych se měl teď zase rozhodovat.

• 3 měsíce později...

Zdravím všetkých majiteľov aj nemajiteľov SuperB-ov.

V týchto dňoch u mňa nastal čas kupovania SuperB-u a nakoľko sa jedná o určitú investíciu a môj prvý vytúžený SuperB, nerad by som ľutoval a bol sklamaný. Preto sa na Vás obraciam s prosbou o radu, akú motorizáciu kúpiť a na čo dať pri kúpe pozor ( myslím nedostatky, poruchy ).

Ja osobne sa rozhodujem medzi :

* 1,9 TDi - 96kW - 285Nm - 130k

* 1,9 TDi - 96kW - 310Nm - 130k

* 2,5 TDi - 114kW - 310Nm - 155k

* 2,5 TDi - 120kW - 350Nm - 163k

Ďakum Vám za akúkoľvek radu, ktorá by mi mohla pomôcť pri výbere a kúpe SuperB-u.

Tohle se tu řešilo uz x-krát,projed topici a najdeš to tu určitě.

Pánové pozor na varování. :D

• 3 roky později...

Zdravím, chtěl požádat o radu při výběru motorizace u Superbu I pro známou. Jezdí okolo 10 tisíc ročně, takže jsme se shodli na benzínu, ale teď který? Našla si tyhle dvě auta: http://www.tipcars.com/skoda-superb/skoda-superb-48220018.html a http://www.tipcars.com/skoda-superb/skoda-superb-3023262.html . Jde jí hlavně o dobrou spolehlivost, za mne tedy vítězí dvoulitr. Jak je na to ta osmnáctistovka v dlouhodobějším hledisku se závadama? Díky moc. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.