vonder Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 (editace) Přestalo mi svítit světo v kufru.Žárovka a pojistka jsou v pořádku.Při otevřeném kufru mi na přístr. desce nesvítí červená kontrolka, při ostatních dveří signalizuje správně . A další, když odemknu auto dálkou a otevřu kufr, tak se mi po chvilce opět celé auto uzamkne. Bude tedy problém ve spínači a jak se kněmu dostanu?Nebo to může být něco jiného? Děkuji za reakce. Editováno: 6. Září 2011, autor: vonder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 stoprocentně spínač, já když otevřu kufr, tak už se auto nezamkne -- tedy auto neví, že byl otevřený kufr, nesvítí, zamkne se.. servis?? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonder Vloženo 6. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2011 (editace) servis?? .....se mi moc nechce 40 dní po záruce Editováno: 6. Září 2011, autor: vonder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Konstatování: "velmi dobře načasované kurvítko". Bude to mikrospínač v zámku, hledej, už se to tady probíralo, jak se to vyndá a případně opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Dobrý den, omlouvám se že to dávám sem. Mám fabii I combi 2005 facelift a mám asi podobný problém. Všiml jsem si že se mi někdy nerosvítí osvětlení v kufru ale hned to zavřu a znova otevřu a už zase svítí. A taky už se mi stalo že jsem otevřel auto na dálku lezu do kufru zavřu ho a jdu otevřít dveře a ty zavřené takže se mezi tím asi zavřeli jako by auto nepoznalo že jsem do něj už vlezl. Takže to vypadá na ten spínač??? Poraďte prosím kde je a kolik případně stojí oprava. Předem děkuji za jakoukoliv odpověď. Jo a moc se v autech nevyznám tak na mě jako na blondýnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Mužete sem prosím někdo hodit z etky obrázek kde je ten spínač pátých dveří? Abych ho prostříknul kontaktolem. Blbne mi totiž ten spínač, často se mi stává že i po zavření pořád svítí na maxidotu otevřené dveře. Kolikrát musím i 3x zabouchnout než to zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Je uvnitř dveří namontovanej v zámkovým mechanismu. Musíš oddělat tapec a vymontovat ven celej zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 ok díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Ahoj, mám ten samý problém, nesvítí kufr, pojistka i žárovka v pohodě, auto neví že jsou otevřené 5.té dveře. Při vyndání zámku, a proměření přívodních kabelů naměřeno úplný ho.. tzn. 0V ... Připadá mi že do kufru nejde proud. Už jste někdo rozebíral tapec v kufru? Nechci něco ulámat... Auto je po záruce.... (už dlouho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 kabeláž v prechodke do dvere/karoséria si pozeral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Ano v průchodce je vše netknuté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 tak to ještě proměř někde před a za průchodkou, napíchni to jehlou přes izolaci a změř jestli v tom něco jde, ono to pohledově třeba není vidět a zdá se to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Jo, to mě dnes taky napadlo a předpokládám, že do zámku 5.tých dveří jde stálé + a je to ukostřený. Po otevření jde + do toho třetího kabelu.... Dnes jsem to rozebral, a závada je v "utržený nebo uhnilý" konektor ve svorkovnici v C sloupku viz obr. 1 ALE!!!!! když jsem to narychlo propojil (obr. 2) tak sice kufr svítí jak má, ale přestalo fungovat el. otevírání kufru, centrál auto zavře i otevře, ale kufr nelze otevřít dálkou ani ručně... To jsem z toho jelen.... Nějaká rada? Editováno: 13. leden 2014, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Tak jsem rozebral druhého roomstera a prohodil zámky a hurá... závada je v zámku.... Tudíž jsem objednal jiný použitý za 350 kč a bude klid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.