vonder Vloženo 6. Září 2011 Vloženo 6. Září 2011 (editace) Přestalo mi svítit světo v kufru.Žárovka a pojistka jsou v pořádku.Při otevřeném kufru mi na přístr. desce nesvítí červená kontrolka, při ostatních dveří signalizuje správně . A další, když odemknu auto dálkou a otevřu kufr, tak se mi po chvilce opět celé auto uzamkne. Bude tedy problém ve spínači a jak se kněmu dostanu?Nebo to může být něco jiného? Děkuji za reakce. Editováno: 6. Září 2011, autor: vonder Citovat
froggy Vloženo 6. Září 2011 Vloženo 6. Září 2011 stoprocentně spínač, já když otevřu kufr, tak už se auto nezamkne -- tedy auto neví, že byl otevřený kufr, nesvítí, zamkne se.. servis?? 1 1 Citovat
vonder Vloženo 6. Září 2011 Autor Vloženo 6. Září 2011 (editace) servis?? .....se mi moc nechce 40 dní po záruce Editováno: 6. Září 2011, autor: vonder Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Září 2011 Vloženo 7. Září 2011 Konstatování: "velmi dobře načasované kurvítko". Bude to mikrospínač v zámku, hledej, už se to tady probíralo, jak se to vyndá a případně opraví. Citovat
Martas9 Vloženo 12. Říjen 2011 Vloženo 12. Říjen 2011 Dobrý den, omlouvám se že to dávám sem. Mám fabii I combi 2005 facelift a mám asi podobný problém. Všiml jsem si že se mi někdy nerosvítí osvětlení v kufru ale hned to zavřu a znova otevřu a už zase svítí. A taky už se mi stalo že jsem otevřel auto na dálku lezu do kufru zavřu ho a jdu otevřít dveře a ty zavřené takže se mezi tím asi zavřeli jako by auto nepoznalo že jsem do něj už vlezl. Takže to vypadá na ten spínač??? Poraďte prosím kde je a kolik případně stojí oprava. Předem děkuji za jakoukoliv odpověď. Jo a moc se v autech nevyznám tak na mě jako na blondýnu Citovat
voltys Vloženo 11. Březen 2012 Vloženo 11. Březen 2012 Mužete sem prosím někdo hodit z etky obrázek kde je ten spínač pátých dveří? Abych ho prostříknul kontaktolem. Blbne mi totiž ten spínač, často se mi stává že i po zavření pořád svítí na maxidotu otevřené dveře. Kolikrát musím i 3x zabouchnout než to zhasne. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Březen 2012 Vloženo 11. Březen 2012 Je uvnitř dveří namontovanej v zámkovým mechanismu. Musíš oddělat tapec a vymontovat ven celej zámek. Citovat
crazyduke Vloženo 10. leden 2014 Vloženo 10. leden 2014 Ahoj, mám ten samý problém, nesvítí kufr, pojistka i žárovka v pohodě, auto neví že jsou otevřené 5.té dveře. Při vyndání zámku, a proměření přívodních kabelů naměřeno úplný ho.. tzn. 0V ... Připadá mi že do kufru nejde proud. Už jste někdo rozebíral tapec v kufru? Nechci něco ulámat... Auto je po záruce.... (už dlouho) Citovat
libero Vloženo 10. leden 2014 Vloženo 10. leden 2014 kabeláž v prechodke do dvere/karoséria si pozeral? Citovat
dick Vloženo 10. leden 2014 Vloženo 10. leden 2014 tak to ještě proměř někde před a za průchodkou, napíchni to jehlou přes izolaci a změř jestli v tom něco jde, ono to pohledově třeba není vidět a zdá se to OK Citovat
crazyduke Vloženo 10. leden 2014 Vloženo 10. leden 2014 (editace) Jo, to mě dnes taky napadlo a předpokládám, že do zámku 5.tých dveří jde stálé + a je to ukostřený. Po otevření jde + do toho třetího kabelu.... Dnes jsem to rozebral, a závada je v "utržený nebo uhnilý" konektor ve svorkovnici v C sloupku viz obr. 1 ALE!!!!! když jsem to narychlo propojil (obr. 2) tak sice kufr svítí jak má, ale přestalo fungovat el. otevírání kufru, centrál auto zavře i otevře, ale kufr nelze otevřít dálkou ani ručně... To jsem z toho jelen.... Nějaká rada? Editováno: 13. leden 2014, autor: crazyduke Citovat
crazyduke Vloženo 14. leden 2014 Vloženo 14. leden 2014 Tak jsem rozebral druhého roomstera a prohodil zámky a hurá... závada je v zámku.... Tudíž jsem objednal jiný použitý za 350 kč a bude klid.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.