Petrkiller Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Ahoj lidicky vzhledem k vzrustajici cene phm hlavne teda v mem pripade benzinu vazne uvazuju o tankovani v polsku .. co rikate .. maji kvalitni benzin nebo ne? A jaka je dobra znacka tam u nich prosimvas? Mate nejake zkusenosti? Vsechno sem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Preco bi nemal bit v PL kvalitny benzin??? Uz davno tam nejazdia len FIAT POLSKY, FIAT 126P atd,atd Treba tankovat na velkych benzinkach: OMV,SCHELL, atd,atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Aha tam je taky OMV a Shell? Ja tam videl jen nejake slunko a tam bych nekoupil ani vodu na piti .. vim ze tam nejezdi fiaty Ale i tak nechci at usetrim 300 a oprava bude za 3000 a nikdy jsem tam netankoval tak nevim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Kamarád co bydlí v Českém Těšíně jezdí na PKN Orlen ( ten dodává paliva pro naši Benzinu ). Zřídil si u nich nějakou věrnostní kartičku, takže to má ještě levněji o pár grošů. Na nádrži ušetří přes stovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 To by nebylo spatne Tak to tam asi pohledam diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Aha tam je taky OMV a Shell? Ja tam videl jen nejake slunko a tam bych nekoupil ani vodu na piti .. vim ze tam nejezdi fiaty Ale i tak nechci at usetrim 300 a oprava bude za 3000 a nikdy jsem tam netankoval tak nevim no.. LINK: http://www.shell.pl/home/content/pol/products_services/on_the_road/station_locator/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Diky ja o nicem takovem nevedel ze vubec exsistuje takova mapka .. doufam ze tam maji vsechny paliva a ne jen V-Power jak tam pisou a LPG by me kleplo .. ale jinak diky moc naberu 60 litru a hura domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Do Fabky 60 litrů? To bude asi s kanystrem co? V těch můžeš mít max. 20l, pak bys to musel clít. Edit: Tady je mapka čerpaček od PKN Orlen. Editováno: 8. Září 2011, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Kamarád co bydlí v Českém Těšíně jezdí na PKN Orlen ( ten dodává paliva pro naši Benzinu ). Zřídil si u nich nějakou věrnostní kartičku, takže to má ještě levněji o pár grošů. Na nádrži ušetří přes stovku. Taky jezdím na Orlen, ale do Bohumína-Chalupky a zítra fičím znova i kartičku už mám Jezdím tam cca už pul roku a zdá se mi, že najedu víc km než na český benzín, ale nemám to změřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Tak pak napiš za kolik jsi v přepočtu natankoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Minuly měsíc jsem bral N98 bo nebyla N95 a vycházelo to na cca 32 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Ja mam zatim jeste necelou polovinu nadrze to vyjedu za par dni a 12. dostanou rodice vyplatu tak tam pojedu asi a rovnou i nakoupime a nebo pojedu jen pro benzin do toho tesina .. teda doufam ze se to domluvi uvidime zatim me jeste chybi asi 5-7L kanystr planuju vzit 40 do nadrze a 20 do kanystru vim o tom cleni pres 20L a i tak si myslim ze kdyz me zastavi budou se me snazit buzerovat ze to musim proclit .. no uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Tak nabrána plná nádřž, v Bohumíně- Chalupki benzín N95 4,99 zl a dle kurzu na seznanamu 5,85 vychází litr na 29,20kč. Přesně to budu vědět až později, neboť platím kartou. Tak jak mi příjde výpis dám přesnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 A jak na tom třeba byla nafta? Nevzpomeneš? Jinak ta cena je dost dobrá , škoda že to nemám za rohem. Tankování u mne připadá v úvahu jedině když tam budu mít cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Nafta fakt nevím jen N98 stála 5,14 zl Edit: Našel jsem tohle http://server.mavysoft.net/historie-ceny-Nafta-na-cerpaci-stanici/3893/Orlen-Chalupki-BOGUMI%D1SKA/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2011 (editace) Wow bohumin mam sice trochu z ruky ale polsky tesin zkusim a uvidim a kdyztak bielsko-bieala nebo jak se to pise za 29,20 krasna cena Editováno: 9. Září 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Tak nabrána plná nádřž, v Bohumíně- Chalupki benzín N95 4,99 zl a dle kurzu na seznanamu 5,85 vychází litr na 29,20kč. Přesně to budu vědět až později, neboť platím kartou. Tak jak mi příjde výpis dám přesnou cenu Teď jsem koukal na výpis z účtu a benzín v polsku mě vyšel přesně na 28,84 kč za litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Už jedu! Už jedu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Tak jsem chtěl jed do polského těšína na orlen oil a vyšlo by mě to na 33,60 to je k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 To je rozdíl mezi Bohumínem a Těšínem 5,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Kurz je 5,77 a kdyz bych tam bral za 5,90 zlt. tak to je usetreni par korun ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Tak jsem chtěl jed do polského těšína na orlen oil a vyšlo by mě to na 33,60 to je k ničemu To je nějaké divné, za kolik zlotych tam byl benál? Známy jezdí do Marklovic na Orlen a cena jak v Chalupkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Kurz je 5,77 a kdyz bych tam bral za 5,90 zlt. tak to je usetreni par korun ne? NEBYLO TAM NÁHODOU 4,90 ZL? Tady máš ceny a pochybuji že by se za těch pár dnů o tolik zvedly http://www.ceskybenzin.cz/aktualni-ceny-PHM-na-cerpaci-stanici/Orlen/2721/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Trošku mych soukromych skušenosti . v Těšíně tankuju jednou tydně cca 30 litru , dnešni cena na PKN Orlen je 5.09 PLN za 95 i na naftu a na Bliskiej , to je benzinka na ulici Stawowej kolem Elektrometalu a eurosparu je 5.08 taky za oba. Mam perfektni skušenosti s oběma bezinkama jak z obsluhou tak i s bezinem,jelikož PKN dodava pohone hmoty i Bliskou s tim že u nich nejde využit věrnostni kartičku. Ještě k te slevě ono je to 10 grošu na litr ,tudiž na orlenu je za 4.99 PLN . Čeho bych se v Těšíně vyvaroval tak takovani na Neste (kolem kauflandu) . Mam dojem že si tam benzin nečim ředi,auto je po něm šileně ospale. Jinak PKN Orlen jedině stanice na ul. Katowickiej , na dalnici na Bielsko je dražši i o 20 grošu , dneska tam byl za 5.29 PLN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) Ahoj tak jsem dnes jel do tech chalupek za bohuminem ..hned jsem samozrejme jako spravny cech zabloudil i se spatne nastavenou navigaci takze jsem jel 10 km do dalsi vesnicky a s 2litry v nadrzi jsem pak cestou zpet nasel tu benzinku .. uz jsem myslel ze budu litak s kanystrikem Ale fronta teda pekna,sami cesi a 1 polak .. ale to nejdulezitejsi .. benzin N95 za 5.09 Benzin N98 za krasnych 5.29zlt. .. nabral jsem 57 litru N95 chybel mi vetsi kanystr tak jsem narval jen 14L do kanystru Ale kdyz jsem to pocital tak spotreba tam a zpet 5.5L na 100 moc jsem to nehnal a vyslo mi usetreni i s odectenim ceny cesty 220KČ!!! Za 2 hodky a jeste jsem se projel A o kolik keca PP? Ja mu docela verim ale nevim .. kdyz me ukazuje 5.5 da se mu verit? Ja uz to nekolikrat pocital a zda se mi ze nekeca vubec max o 3 dcl.. Ja moc polsky neumim takze jsem se mozna preslechl jak me to rekla v telefonu ale na netu udavaji cenu v ceskem tesine o 30 haleru vetsi .. priste pojedu asi zase do chalupek vidim to tak za 2-3 tydny ze me tam zas uvidi A nevi nekdo o tom jak je to tam se slevama?Nejaky karticky bonusovy? Jsem se na to ptal jenze ona me cosi zamumlala ze nejaka karticka je ale nemela moc cas se tam semnou vybavovat bylo tam narvano jako by ten benzin davali zadarmo .. A PKN orlen dodava i benzine? Me to zatim na ten benzin jede vpohode..zitra rano bude rozhodujici jak to pojede Editováno: 14. Září 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.