Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Maš slevu i body :-) jinak cena dneska stejna jako včera , s tim že na Bliskiej kolem intersparu je 95 za 5.17 a ON za 5.12

• Autor

Dobre diky moc a v chalupkach nikdo nevi cenu?

Vždyť jsem ti to psal 5,19 zl

• Autor

Aha diky jsem si asi nevsiml omlouvam se :)

• Autor

Tak dnes jsem byl v chalupkach a cena eurosuper 95 5,19 .. lidi tam bylo jako by davali neco zadarmo .. a uz mam i kartu na body :palec2: zase jsem usetril par kacek ale kdy me odectou tech 10 grosu z litru nevim teda nikde to tam nebylo psane ani na netu o tom nic neni :( Kdovi jak to bude ..

Asi před hodinou na PKN v Těšíně Verva Diesel za 5.46 Zl. Leze ta cena nějak nahoru :angry:

Dnes Zgorelec ORLEN 5.44 Zl VERVA ON. Přepočet (kurz na bance 5.7) . :p

Asi před hodinou na PKN v Těšíně Verva Diesel za 5.59 Zl. Leze ta cena nějak nahoru :angry2:

A SAKRA. Já potřebuji natankovat manželčino auto. :feve:

• Autor

Ja vcera tankoval 5.32 zlt/L Naturalu 95 v chalupkach vcera vecer PKN Orlen .. lidi tam bylo pozehnane myslel jsem ze na me uz ani nezbyde benzin :D

já bral v Polsku benzín asi 10x a pokaždý jsem byl spokojený. Žádný změny ve spotřebě se nekonaly. Ohledně aktuálních cen PHM v Polsku používám http://www.cenapaliw.pl a nebo http://centrumpaliw.pl/ kam se koukáte pro ceny vy? A co jiný státy? Slovensko, Rakousko,... Mají nějaký vyhledávání?

• Autor

Ja koukam na ceskybenzin.cz celkem dobra stranka ale vzdy nez jedu na benzinku si tam zavolam a zjistim cenu,pak prepocitam kurzem ktery mam ja a jedu :)

Edit: To centrumpaliw je nejake neaktualni aspon nektere cerpacky .. cena z brezna je hezka ale nesedi s dnesni :( a cenapaliw tam je to tak chaoticke ani jsem tam nenasel chalupki :(

Upraveno od Petrkiller

třeba benzinky u hranic jsou dražší a moc tam poláci nejezdí. nebo je nějakej ještě lepší server na ceny a tyhle jsou jen druhá liga

• Autor

No jo ale cechum se nevyplati jezdit 100 km za hranice pro 60-100 litru benzinu .. a navic nekdy tam ta cena je vyssi nez u hranic nejlepsi je jim vzdy zavolat :)

• 3 týdny později...

Tak dneska PKN Orlen v Těšíně, Verva ON za 5,74 Zl a N95 za 5.46. Během dvou měsíců se cena zvedla o 4.50 Kč. Takový nárůst cen jsem ale v ČR nezaznamenal.

to nuff : a kdes to tankoval ? u hrbitova nebo na ceste na bielsko? ja byl vcera u hrbitova atam byl N95 za 5.30 ale leze to nahoru,ono skokove to bylo kvuli tomu ze si racili zvednout v polsku dan na phm. snad to alespon s casem klesne ,ale i tak jsem radsi jak tankuju tam nez u nas , mam to poste do prace a rozdil je porad :kol-31:

• Autor

Achjo me se to uz vubec nevyplati :( ja uz tankuju u nas .. dnes jsem tankoval v ostrave .. ve f-m stoji benzin nekde uz i 35.50 a v ostrave je o korunku levnejsi .. ale nemuzu si pomoct .. kdyz jsem natankoval benzin v polsku a pridal tam vif tak auto jelo jak o zivot .. spotreba byla nizsi ted jsem natankoval parkrat u nas a zda se me porad nejake zdechle asi bych mel lit vif i do toho benzinu u nas ..

No podle toho co jsem si vsimnul, tak i kvalita je na stejne urovni ,jak polsko tak cesko, teda co se velkych koncernu tyce (benzina-orlen) shell , bp .No jak pisu mam to stesti ze jsem z Tesina a benzinky,teda benzinky mam po ceste (naproti jedne pracuju - tudiz mam i denni prehled :D ) ale i tak vzrustajici cena me zarazi :(

jj, taky jsem se rozhodl, že to teda skusím v polsku v těšíně, ale ten rozdíl není už takový. 5,74 za naftu vervu. U nás v karviné 36,4 Kč- marasmus :kol-27: rozdíl asi 2,4 Kč

Spíš jsem zvědavý na kvalitu

Upraveno od kominor

Ja som bol celkom prekvapeny "kvalitou" N95 na OMV v Uherskom Brode. Na SK netankujem ziadne premium benziny, ale obycajny FuelSave na Shellke, ale tentokrat bolo jasne citim pokles vykonu a narast spotreby.

Viem, ze sa tu bavite o benzine v Polsku, ale nechcem zakladat zbytocne novu temu.

jozzi: Bral jsem to u hřbitova.

kominor: To zkoušíš pozdě. Před dvěma měsíci byl rozdíl 6,- a to při tankování 50 litrů byl už docela rozdíl. :(

Ou, toto pekne poslocilo za jeden den. No uvidim dneska za kolik to holciny maj :-)

Já pojedu zase v pátek, ale to jen díky tomu, že mám cestu do Těšína. Ale podle zvyku, to bude zase více jak posledně.

• 2 týdny později...

Dneska jsem byl v Chalupkach tankoval jsem benzín Pb95 za 5.44.Uvidím jestli cena půjde dolů.Jinak jak je to s bodama je sleva na benzín? Nikde jsem o tom nic nenašel

Dnešní úlovek - Cena nafty VERVA ON benzinová stanice Orlen – Zgorelec = 5.79 zl/litr :kol-29:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.