jozzi Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Maš slevu i body :-) jinak cena dneska stejna jako včera , s tim že na Bliskiej kolem intersparu je 95 za 5.17 a ON za 5.12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Dobre diky moc a v chalupkach nikdo nevi cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Vždyť jsem ti to psal 5,19 zl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Aha diky jsem si asi nevsiml omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Tak dnes jsem byl v chalupkach a cena eurosuper 95 5,19 .. lidi tam bylo jako by davali neco zadarmo .. a uz mam i kartu na body zase jsem usetril par kacek ale kdy me odectou tech 10 grosu z litru nevim teda nikde to tam nebylo psane ani na netu o tom nic neni Kdovi jak to bude .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Asi před hodinou na PKN v Těšíně Verva Diesel za 5.46 Zl. Leze ta cena nějak nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Dnes Zgorelec ORLEN 5.44 Zl VERVA ON. Přepočet (kurz na bance 5.7) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Asi před hodinou na PKN v Těšíně Verva Diesel za 5.59 Zl. Leze ta cena nějak nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 A SAKRA. Já potřebuji natankovat manželčino auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Ja vcera tankoval 5.32 zlt/L Naturalu 95 v chalupkach vcera vecer PKN Orlen .. lidi tam bylo pozehnane myslel jsem ze na me uz ani nezbyde benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.F. Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 já bral v Polsku benzín asi 10x a pokaždý jsem byl spokojený. Žádný změny ve spotřebě se nekonaly. Ohledně aktuálních cen PHM v Polsku používám http://www.cenapaliw.pl a nebo http://centrumpaliw.pl/ kam se koukáte pro ceny vy? A co jiný státy? Slovensko, Rakousko,... Mají nějaký vyhledávání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 (editace) Ja koukam na ceskybenzin.cz celkem dobra stranka ale vzdy nez jedu na benzinku si tam zavolam a zjistim cenu,pak prepocitam kurzem ktery mam ja a jedu Edit: To centrumpaliw je nejake neaktualni aspon nektere cerpacky .. cena z brezna je hezka ale nesedi s dnesni a cenapaliw tam je to tak chaoticke ani jsem tam nenasel chalupki Editováno: 30. Říjen 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.F. Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 třeba benzinky u hranic jsou dražší a moc tam poláci nejezdí. nebo je nějakej ještě lepší server na ceny a tyhle jsou jen druhá liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 No jo ale cechum se nevyplati jezdit 100 km za hranice pro 60-100 litru benzinu .. a navic nekdy tam ta cena je vyssi nez u hranic nejlepsi je jim vzdy zavolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Tak dneska PKN Orlen v Těšíně, Verva ON za 5,74 Zl a N95 za 5.46. Během dvou měsíců se cena zvedla o 4.50 Kč. Takový nárůst cen jsem ale v ČR nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 to nuff : a kdes to tankoval ? u hrbitova nebo na ceste na bielsko? ja byl vcera u hrbitova atam byl N95 za 5.30 ale leze to nahoru,ono skokove to bylo kvuli tomu ze si racili zvednout v polsku dan na phm. snad to alespon s casem klesne ,ale i tak jsem radsi jak tankuju tam nez u nas , mam to poste do prace a rozdil je porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Achjo me se to uz vubec nevyplati ja uz tankuju u nas .. dnes jsem tankoval v ostrave .. ve f-m stoji benzin nekde uz i 35.50 a v ostrave je o korunku levnejsi .. ale nemuzu si pomoct .. kdyz jsem natankoval benzin v polsku a pridal tam vif tak auto jelo jak o zivot .. spotreba byla nizsi ted jsem natankoval parkrat u nas a zda se me porad nejake zdechle asi bych mel lit vif i do toho benzinu u nas .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 No podle toho co jsem si vsimnul, tak i kvalita je na stejne urovni ,jak polsko tak cesko, teda co se velkych koncernu tyce (benzina-orlen) shell , bp .No jak pisu mam to stesti ze jsem z Tesina a benzinky,teda benzinky mam po ceste (naproti jedne pracuju - tudiz mam i denni prehled ) ale i tak vzrustajici cena me zarazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 (editace) jj, taky jsem se rozhodl, že to teda skusím v polsku v těšíně, ale ten rozdíl není už takový. 5,74 za naftu vervu. U nás v karviné 36,4 Kč- marasmus rozdíl asi 2,4 Kč Spíš jsem zvědavý na kvalitu Editováno: 19. Listopad 2011, autor: kominor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Ja som bol celkom prekvapeny "kvalitou" N95 na OMV v Uherskom Brode. Na SK netankujem ziadne premium benziny, ale obycajny FuelSave na Shellke, ale tentokrat bolo jasne citim pokles vykonu a narast spotreby. Viem, ze sa tu bavite o benzine v Polsku, ale nechcem zakladat zbytocne novu temu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 jozzi: Bral jsem to u hřbitova. kominor: To zkoušíš pozdě. Před dvěma měsíci byl rozdíl 6,- a to při tankování 50 litrů byl už docela rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Ou, toto pekne poslocilo za jeden den. No uvidim dneska za kolik to holciny maj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Já pojedu zase v pátek, ale to jen díky tomu, že mám cestu do Těšína. Ale podle zvyku, to bude zase více jak posledně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Dneska jsem byl v Chalupkach tankoval jsem benzín Pb95 za 5.44.Uvidím jestli cena půjde dolů.Jinak jak je to s bodama je sleva na benzín? Nikde jsem o tom nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Dnešní úlovek - Cena nafty VERVA ON benzinová stanice Orlen – Zgorelec = 5.79 zl/litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.