nutty136 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Ahoj. Hledal jsem na internetu a neco zajimaveho jsem nasel. hledal jsem tady na foru a nic takoveho jsem tu nenasel tak zakladam novy topic. Jde o jekysi video prevodnik na radio bolero. Video převodník / adaptér pro OEM rádia VW RCD-510 a Škoda BOLERO s výstupem na couvací kameru a jejím automatickým sepnutím po zařazení zpáteční rychlosti. Komponenty se implementují na stávající systém platformy rádia. Připojit můžete společně s couvací kamerou zároveň i DVD nebo HDD přehrávač, popřípadě DVB-T TV tuner http://www.car-multimedia.cz/audio-video-prevodniky/1031-video-prevodnik-rcd-510-a-bolero-vystup-na-couvaci-kameru.html Mate s tim nekdo nejake zkusenosti? v aute mi chybi dvd prehravac ale jine radio si kupovat nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutty136 Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Ted jsem tam volal. Je to pry novinka. Melo by to mit 2 vystupy na video... Prvni na zpatecni kameru ktera se automaticky zapne pri zarazeni zpatecky. S cidlama tam bude obraz z kamery a zustane pouze zvukovy signal K druhemu vstupu se bude moci pry pripojit dalsi audio zarizeni s tim ze pouze video. Audio se pry resi pres AUX. Montovat se to pry bude primo do radia takze se bude muset rozebrat (takze asi ztrata zaruky a doufejme ze se tim nic nepo....) ale pry je k tomu navod a zvladne to doma kazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutty136 Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 koukam ze si tu pisi sam nevadi. nasel jsem jeste video jak by to melo fungovat na boleru z VW Mate nejake zkusenosti? popripade co na to rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Moc mě to zaujalo, jen mi připadá to video k něčemu jinému, má tam navigaci a ovládá jí dotykem, což není o video vstupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Chcel by som sa spýtať,či je niečo podobné aj na Amundsen - RNS 310 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Tak tohle mě zaujalo,ale pokud se mi ztratí z displeje obrázek z couvacích senzorů,je to naprd...Fakt je to tak a nejde to jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Pěkné, jen cena nákupu a instalace skoro převíší cenu "netového" Columbuse. To je asi hlavní důvod proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Tak aby ste se věčně nehádali,jestli to pujde nebo ne .. http://www.my-gti.com/719/differences-between-the-volkswagen-rcd-210-rcd-310-rns-310-rcd-510-and-the-rns-510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 mě zaujala ta navigace v tom.. by mě zajímalo jeslti o tom někdo ví víc jak nacpat navi do bolera... nemám columbus jen, kvůli tomu, že po Praze je to lapač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.