Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj.

Hledal jsem na internetu a neco zajimaveho jsem nasel. hledal jsem tady na foru a nic takoveho jsem tu nenasel tak zakladam novy topic.

Jde o jekysi video prevodnik na radio bolero.

Video převodník / adaptér pro OEM rádia VW RCD-510 a Škoda BOLERO s výstupem na couvací kameru a jejím automatickým sepnutím po zařazení zpáteční rychlosti. Komponenty se implementují na stávající systém platformy rádia. Připojit můžete společně s couvací kamerou zároveň i DVD nebo HDD přehrávač, popřípadě DVB-T TV tuner

http://www.car-multimedia.cz/audio-video-prevodniky/1031-video-prevodnik-rcd-510-a-bolero-vystup-na-couvaci-kameru.html

Mate s tim nekdo nejake zkusenosti? v aute mi chybi dvd prehravac ale jine radio si kupovat nechci...

• Autor

Ted jsem tam volal. Je to pry novinka. Melo by to mit 2 vystupy na video...

Prvni na zpatecni kameru ktera se automaticky zapne pri zarazeni zpatecky. S cidlama tam bude obraz z kamery a zustane pouze zvukovy signal

K druhemu vstupu se bude moci pry pripojit dalsi audio zarizeni s tim ze pouze video. Audio se pry resi pres AUX.

Montovat se to pry bude primo do radia takze se bude muset rozebrat (takze asi ztrata zaruky a doufejme ze se tim nic nepo....) ale pry je k tomu navod a zvladne to doma kazdy.

• Autor

koukam ze si tu pisi sam :D nevadi. nasel jsem jeste video jak by to melo fungovat na boleru z VW

Mate nejake zkusenosti? popripade co na to rikate?

Moc mě to zaujalo, jen mi připadá to video k něčemu jinému, má tam navigaci a ovládá jí dotykem, což není o video vstupu.

Chcel by som sa spýtať,či je niečo podobné aj na Amundsen - RNS 310

• 5 měsíců později...

Tak tohle mě zaujalo,ale pokud se mi ztratí z displeje obrázek z couvacích senzorů,je to naprd...Fakt je to tak a nejde to jinak?

Pěkné, jen cena nákupu a instalace skoro převíší cenu "netového" Columbuse. To je asi hlavní důvod proti.

• 3 měsíce později...
  • 1 měsíc později...

mě zaujala ta navigace v tom.. by mě zajímalo jeslti o tom někdo ví víc jak nacpat navi do bolera... nemám columbus jen, kvůli tomu, že po Praze je to lapač...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.