Publikováno Září 7, 201114 r Koupil jsem si před pár dny Octavii s tímto motorem a ted se mi zdá že přestalo fungovat turbo,předtím to při přidání plynu lehce pískalo a ted skoro nic a výkon se mi zdá taky o něco nižší,ale mám to auto jen pár dnů takže ten rozdíl zas tak nepoznám, on čistý výkon bez turba je taky dost vysoký,tak bohužel nevím jestli je turbo opravdu v háji. Může te mi poradit jak poznám že turbo funguje špatně nebo vůbec?Nahlásí to diagnostika nebo to je složitější? Děkuji.
Září 8, 201114 r Existuje přípravek, který ti naměří kolik turbodmychadlo tlačí. Ale nechce se to zaměřovat hned na turbo, stačí prasklá hadička podtlaku a auto nejede, to ti řekne spousta vlastníku 1.8T. Chtělo by to napícnout na diagnostiku a pak budeš chytřejší.
Prosinec 12, 201113 r Zcela určitě to chce vyčíst paměť závad, blok naměřených hodnot a porovnat tlak turbodmychadla skutečný a požadovaný.
Prosinec 15, 201113 r A co když "skutečný" tlak turba je o něco vyšší než "požadovaný", jen nepatrně. Je to problém nebo se to může dít?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.