Charlei Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Koupil jsem si před pár dny Octavii s tímto motorem a ted se mi zdá že přestalo fungovat turbo,předtím to při přidání plynu lehce pískalo a ted skoro nic a výkon se mi zdá taky o něco nižší,ale mám to auto jen pár dnů takže ten rozdíl zas tak nepoznám, on čistý výkon bez turba je taky dost vysoký,tak bohužel nevím jestli je turbo opravdu v háji. Může te mi poradit jak poznám že turbo funguje špatně nebo vůbec?Nahlásí to diagnostika nebo to je složitější? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíček Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Existuje přípravek, který ti naměří kolik turbodmychadlo tlačí. Ale nechce se to zaměřovat hned na turbo, stačí prasklá hadička podtlaku a auto nejede, to ti řekne spousta vlastníku 1.8T. Chtělo by to napícnout na diagnostiku a pak budeš chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsák Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Zcela určitě to chce vyčíst paměť závad, blok naměřených hodnot a porovnat tlak turbodmychadla skutečný a požadovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 A co když "skutečný" tlak turba je o něco vyšší než "požadovaný", jen nepatrně. Je to problém nebo se to může dít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 nikdy to nebude úplně přesně stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.