Září 1, 201015 r jj, ten Nemec pisal, ze toto je len testovacia verzia - a museli premostovat kable od tych bocnych ziaroviek...
Září 1, 201015 r ač se mi zadní LED zatím moc nelíbily, tak na tý RS to vypadá velice slušně! cj: píšeš o testovací verzi, máš víc info o tom němcovi, resp. jeho světlech?
Září 1, 201015 r No, vcera dal majitel tej bielej RS-ky na nemecke forum tieto fotky...asi to chce dovazat do DE - a toto bol testovaci par svetiel, ci pasuje kabelaz...
Září 1, 201015 r A to je teda origo "škoda čína" a musí se pořešit kabeláž? Kolik by to mohlo dovezený v DE koštovat?
Září 1, 201015 r jj, je to Cina - ma to inu kabelaz a je to bez "E" homologacie. Myslim, ze sa tam spominalo nejakych 290€ + pripocitaj postovne... Upraveno Září 1, 201015 r od Cjoctavian
Září 1, 201015 r Cj: Koukam, ze sledujes nemecke forum stejne jako ja... Jj, cena se resila kolem 250-300€ + doprava. Je to holt u nas exkluzivni zbozi, cili pokud to sem nekdo dostane, nemuze se mu nikdo divit, ze se na tom snazi vydelat - spousta lidi rado zaplati. A jak jsem rekl, videl jsem osobne a tech 300€ bych dal taky.
Září 1, 201015 r No, bez homologace je to vopruz (aby si toho všimnul nějake policajt nebo STK a byl by problém), že se to vůbec vyplatí, udělat "nová" světla bez E homologace? Finančně to snad nemůže bejt takovej rozdíl (to získání homologace)? Kdyby to byl "hotovej" produkt (tedy plně kompatibilní a legální), taky bych o tom uvažoval.
Září 1, 201015 r Nemaji E homologaci, protoze jsou urceny jen a pouze pro cinske OII. Pokud by se Skoda rozhodla tato svetla zavest i v Evrope, musela by je nechat homologovat. Otazkou je el. svazek, resp. vnitrni el. rozvod, ktery se vyrazne lisi a homologaci musis delat komplet, tudiz by se stejne jednalo o "jina" svetla.
Září 1, 201015 r Cj: Koukam, ze sledujes nemecke forum stejne jako ja... Jj, cena se resila kolem 250-300€ + doprava. Je to holt u nas exkluzivni zbozi, cili pokud to sem nekdo dostane, nemuze se mu nikdo divit, ze se na tom snazi vydelat - spousta lidi rado zaplati. A jak jsem rekl, videl jsem osobne a tech 300€ bych dal taky. Ja sledujem vsetky 3 nemecke fora Kde si to videl nazivo - na Worthersee? Nemas nahodou nejake lepsie fotos tych svetiel, please Ja som tie svetla skusil vybavovat priamo cez ceskeho zastupcu Skody v Shanghai VW, ale neboli ochotni mi to poslat, lebo na seba nechcu zobrat to riziko, ze to nie je homologovane do EU (kedze svetla su vyrabane priamo v Cine) Tak by som chcel vediet, ako sa to podarilo tomu Nemcovi... Upraveno Září 1, 201015 r od Cjoctavian
Září 1, 201015 r Osobne jsem je videl v MB. OII vyjizdela od hlavni brany do zavodu a na krizovatce jsem se zaradil primo za ni, takze jsem mel moznost si je prohlidnout v realu. Dokonce jsem si i nekolik km zajel... :-) Bohuzel jsem nemel moznost to vyfotit, nebylo cim.
Září 1, 201015 r A mozno ich nakoniec dostane v dalsom modelovom roku Bolo by to pekne - aspon ako priplatkova vybava - tak isto ako to ma Seat Exeo...
Září 8, 201015 r Mám známého, který často cestuje do Číny. Zkusím ho poslat do Škody v Číně, jestli je nemají na skladě jako náhradní díl.. Že by je tam koupil...
Září 8, 201015 r Tak dufam, ze sa to podari. Mne to s nakupom ako ND nevyslo... Upraveno Září 8, 201015 r od Cjoctavian
Září 9, 201015 r A jak jsi to objednával nebo zkoušel zakoupit??? V říjnu letí do Číny, tak potřebuji jen najít dealera v Guangzhou, aby to měl pro něj připravené a on to vyzvedne..
Září 9, 201015 r mam tam kamarata, ten siel do miestnej predajne Shanghai VW a chcel ich kupit. Tam mu povedali, ze mu ich predaju, ale musi sa dostavit s autom, nech mu ich namontuju = (nejaky ich zvlastny system na ochranu trhu s orginalnymi ND,alebo co). Skusal to aj u ineho a tam mu povedali, ze svetla nemaju "E" homologaciu, tak mu to nepredaju, lebo nechcu riskovat, keby sa nieco stalo...
Září 10, 201015 r Skusal som to cez S-A.cz, S-A.sk a samozrejme, ze nie...V servise mi povedali, ze sa to do Europy neda objednat, ale ze nech to skusim cez e-bay
Září 13, 201015 r Tak prý v prodeji i s E-číslem.. http://www.hood.de/auction/39272294/led-rueckleuchten-skoda-octavia-1z-rot-klar.htm
Září 30, 201014 r Tak podla fotiek by som povedal, ze na 99% to su LED Inac som pocul, ze aj nemecka firma Dectane planuje do Vianoc zacat s predajom LED svetiel pre Combi
Září 30, 201014 r a ma to LED aj vpredu na mieste dialkovych a dennych BTW: asi vas (majitelov Combi) nepotesim - zadne svetla su podla vsetkeho len nefunkcne atrapy s jedinou funkciou - svietit C... Ziadne hmlove, smerovky, cuvacie... Upraveno Říjen 2, 201014 r od Cjoctavian
Říjen 20, 201014 r Dobra sprava pre majitelov Combi - zadne LED svetla s LED obrysovym, hmlovym, smerovym a brzdovym svetlom!!! Od firmy Dectane FOTO na aute Upraveno Říjen 21, 201014 r od Cjoctavian
Říjen 25, 201014 r Tak známý odletěl do Číny.. Dal jsem mu adresy 3 dealerů Škoda, tak uvidíme, jestli pochodí..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.