bundis Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Ahoj,mám octavii 1,6, r.v.1999 74kW, zaráží mně,že když sundám víčko pro dolévání oleje tak je úplně suché a to i když to udělám za chodu tak žádný olej nestříká? Je to normální u této motorizace nebo to nemaže nahoru. Měl jsem 1,5 55kW, 1,8T, TDI, TDI PD a 2,8 a tam vždy bylo víčko od oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Na nekterych motorech je jeste pod vickem jakoby krici plech, takze kdyz sundas vicko tak tam vidis plech a vlastne nevidis vrsek ventylu,vacka atp. Tak jestli je to tak, tak je to pave kvuli tomu, aby to necakalo na vicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bundis Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 jj,ten tam je,takže je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.