Vany Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Cus lidi. Nevi nekdo jak by sla sundat ta latka z tapecu. Ja si myslim ze budu muset koupit brusku a proste brousit a brousit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 sundat asi těžko, ale dobře se na to lepí copak s tapecama zamýšlíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Horni cast jak se otviraji dvere tak flock. No a zbytek bych chtel potahnout karbonem. Druha varianta je ze se udela otisk a bude celej tapec z karbonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 V OII je ta látka podložená tenkým molitanem a celé je to přilepené, i ve fabce by měl být stejný princip. Prostě začni někde z rohu a postupně nožem odeřezávej molitan od plastového podkladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 15. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2011 No ja ti nevim. Vzal jsem lam.nuz a rejpal jsem do hrany a moc to neslo(da se rict ze vubec). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Musíš se dostat přes roh na rovnou plochu, pak už by to mělo být lepší, odchlipovat látku a odřezávat postupně ten přilepený molitan.. ale říkám, moje zkušenost byla na OII, takže možná ta fabka je festovnějc udělaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 fábka to má pláclé přímo na pevném materiálu výplně. předpokládám, že to bude nalepené, takže bych zkusil trochu chemie. třeba někde ve skrytém rožku zkus aceton. ten "povolí" ledacos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.