Aritma0266 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Zdravím, na Fabii I 1,4 TDI 59 kW, r.v. 2005 nám (prý) odešla jednotka ABS. Podle škodovky, dle VIN kódu máme číslo 6Q0907375BE. Scháním tedy nějakou použitou jednotku s totožným číslem, ale moc se mi to nedaří. Mohu použít nějaké jiné číslo, resp. s jinou koncovkou - AF, AG a AA?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 (editace) dělí se to podle hlavně podle funkce - abs, abs/asr, abs/asr/esp. je na to přímo tabulka v servisní příručce. ale než to začneš měnit (nová tuším kolem 12t), tak si potvrď, jestli je opravdu ta stará nefunkční. nebylo by poprvý, co i značkový servis měnil jednotky kvůli špatnému kontaktu. pokud bude potřeba, zkus napsat na fóru dieselpower uživateli Ladas a nebo JendaT4. mohli by mít Editováno: 19. Září 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 můžeš použít AG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukass5 Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Zdravim Na Fabii 1.2 me svítí kontrolka ABS.Nechalo se to napíchnout u známeho a hlasi to ze je K.O. cerpadlo ABS.Takze po radach tady na foru jsem zkontroloval:pojistky+jechych vymenu a prostrikal..taky jsem koukal naty pojistky co jsou u baterie. A tak celkove se vse jevi ze je v poradku a je v haji opravdu to cerpadlo ABS a tak nezbyva nez ho vymenim,nove stoji 15-20tis..pry je to origo.Na Autovrakovisti nekde na strankach jsem nasel cerpadlo kolem 2000-2500kc..ale tady mam problem a potreboval bych HELP. Z vrakoviste me napsaly ze nebude problem a ze potrebuje znat cislo dilu..Kde ho prosim zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 nejlépe na samotném čerpadle. nebo pokud se spojíš s řj abs, tak ve vagu se číslo taky ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.