fuego Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 mne tiez svieti, octavia II MR 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 mne na Fabii svietia aj bez kluca, sused ma peugeot 307 a tam mu svietia az ked zapne kluc - tiez sa cudoval .. prisiel na to ked menil spinac brzd.svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Manželčin Peugeot 106 také svítí až s klíčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 (editace) Mi taky nesvítí bez klíčku, MR 2007. Byl jsem celkem překvapen. Editováno: 16. Září 2011, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Kolegovi v práci svítí i bez klíčku v zapalování (r.v.2005). Nedalo mi to a zavolal jsem do škoda servisu. Tam zkusili tři octavie a dvě z nich svítily bez klíčku a jedna až s klíčem. Chytrý a předpokládám že to rovnou byla i odpověď :smich: Svítí mi i bez klíčku, MR06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Mě jenom s klíčkem MR 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Tak zatím všechny MR 2007 svítí jenom s klíčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 (editace) Svieti len s klucom MR2011, co ma dost zarazilo. Nepovazujem toto za dobry napad, ... ale ... ak ma riadiacka vediet ci je vypalena ziarovka, musi merat prud do tej ziarovky, ale zapojit by sa to dalo aj bez zapnutej riadiacky. Ale mozno signal od pedalu nie je uz priamo (elektricky) spojeny so ziarovkou, ale iba cez SW/configuraciu. Hold nova doba ... PS: Pokial je brzdovy pedal mechanicky spojeny s brzdovym valcom, tak je dobre ... o volante to plati snad tiez ... snad ... Editováno: 17. Září 2011, autor: Pajdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 No co se týče toho spojení brzdového pedálu a brzdového válečku, to platí snad zatím všude.... Ale co se týče volantu, vím, že například BMW už to spojený nemá. Je tam volant, senzor a jednotka co dělá odpor při motání, aby to nebylo jak na automotordromu, a posilovač dostává informace od této jednotky a točí s kolama...... ta tyčka tam prostě není ;-) Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawlator Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Ahoj mistři, nesvítí mi levá brzdovka. Vůbec do patice nejde proud. Třetí i pravý světlo svítí. Mohla by to dělat jednotka na tažny? Popripadne jak postupovat s opravou? Nějak odpojit to tažny přes VAG nebo jinej způsob? (jinak couvaci sensory nemam) děkuji za rady ;-) 02 1,9 77kW 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Vymenil si ziarovku? ak nie tak najskor vymen a meraj az potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawlator Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Samozřejmě,zkoušel jsem přehodit i celé patice z levého svetla do pravého a bez úspěchu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawlator Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Nikdo neví? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feggy Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 také mám ten samý problém, ale s druhou stranou :-))) Už se to někomu povedlo opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawlator Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Mě ne :-) od té doby jsem to neřešil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirikuri Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Zdravim, nesviti mi prave brzdove svetlo. Kdyz vyndam zarovku rozsviti se kontrolka kdyz ji dam zpet kontrolka zhasne ale stale nesviti. Nevite kde by mohl byt problem. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Skus dat novu ziarovku, aj ked sa javi ze je dobra , moze byt vadna - a hlavne spravny typ , ja som mal zly typ ziarovky a neviem ako sa tam dostala. . Pozri sa na diag. ci ti pise nejaku chybu a skontroluj aj merane hodnoty v BSG, BCM. Tam ti ukaze ci diag vidi ze brzda nesvieti -svieti 0-100 % .Tlakovy spinac asi nie , ak druha strana svieti , ale skontroluj aj ten cez diag. Pozor na vyberanie ziarovky , ak ju vyberies, BSG odpoji peticu od napajania , musis vlozit ziarovku , vypnut svetla a zasa zapnut .Pripadne odpoj cold diag. ci ti neblokuje zapnutie brz. svetla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirikuri Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 V 26. 1. 2019 na 18:52, mino22 napsal: Skus dat novu ziarovku, aj ked sa javi ze je dobra , moze byt vadna - a hlavne spravny typ , ja som mal zly typ ziarovky a neviem ako sa tam dostala. . Pozri sa na diag. ci ti pise nejaku chybu a skontroluj aj merane hodnoty v BSG, BCM. Tam ti ukaze ci diag vidi ze brzda nesvieti -svieti 0-100 % .Tlakovy spinac asi nie , ak druha strana svieti , ale skontroluj aj ten cez diag. Pozor na vyberanie ziarovky , ak ju vyberies, BSG odpoji peticu od napajania , musis vlozit ziarovku , vypnut svetla a zasa zapnut .Pripadne odpoj cold diag. ci ti neblokuje zapnutie brz. svetla . Tak jsem to zkusil a diag ukazuje ze zarovka normalne sviti i tlakovy spinac funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Mas tam spravny typ žiarovky , vydis tam 2 vlákna ? a je spravne vlozena ? Treba to poriadne premerať. Lebo podla schemy potom len skontrolovať BSG a konektory. Tu je schema Nerobilo sa nieco na aute poslednou dobou ? Nekodovalo sa nieco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.