Přejít na obsah

Brzdová světla

Diamant

Doporučené příspěvky

Kolegovi v práci svítí i bez klíčku v zapalování (r.v.2005). Nedalo mi to a zavolal jsem do škoda servisu. Tam zkusili tři octavie a dvě z nich svítily bez klíčku a jedna až s klíčem.

Chytrý a předpokládám že to rovnou byla i odpověď :smich: :smich: :smich:

Svítí mi i bez klíčku, MR06

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svieti len s klucom MR2011, co ma dost zarazilo. Nepovazujem toto za dobry napad, ... ale ... ak ma riadiacka vediet ci je vypalena ziarovka, musi merat prud do tej ziarovky, ale zapojit by sa to dalo aj bez zapnutej riadiacky. Ale mozno signal od pedalu nie je uz priamo (elektricky) spojeny so ziarovkou, ale iba cez SW/configuraciu. Hold nova doba ...

PS: Pokial je brzdovy pedal mechanicky spojeny s brzdovym valcom, tak je dobre ... o volante to plati snad tiez ... snad ...

Editováno: , autor: Pajdo
Odkaz ke komentáři

No co se týče toho spojení brzdového pedálu a brzdového válečku, to platí snad zatím všude....

Ale co se týče volantu, vím, že například BMW už to spojený nemá. Je tam volant, senzor a jednotka co dělá odpor při motání, aby to nebylo jak na automotordromu, a posilovač dostává informace od této jednotky a točí s kolama...... ta tyčka tam prostě není ;-)

Honza

Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

Ahoj mistři,

nesvítí mi levá brzdovka. Vůbec do patice nejde proud. Třetí i pravý světlo svítí. Mohla by to dělat jednotka na tažny? Popripadne jak postupovat s opravou? Nějak odpojit to tažny přes VAG nebo jinej způsob? (jinak couvaci sensory nemam) děkuji za rady ;-) 02 1,9 77kW 2005

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Skus dat novu ziarovku, aj ked sa javi ze je dobra , moze byt vadna - a hlavne spravny typ , ja som mal zly typ ziarovky a neviem ako sa tam dostala. . Pozri sa na diag. ci ti pise nejaku chybu a skontroluj aj merane hodnoty v BSG, BCM. Tam ti ukaze ci diag vidi ze brzda nesvieti -svieti  0-100 % .Tlakovy spinac asi nie , ak druha strana svieti , ale skontroluj aj ten cez diag. Pozor na vyberanie ziarovky , ak ju vyberies, BSG odpoji peticu od napajania , musis vlozit ziarovku , vypnut svetla a zasa zapnut .Pripadne odpoj cold diag. ci ti neblokuje zapnutie brz. svetla . 

Odkaz ke komentáři

V 26. 1. 2019 na 18:52, mino22 napsal:

Skus dat novu ziarovku, aj ked sa javi ze je dobra , moze byt vadna - a hlavne spravny typ , ja som mal zly typ ziarovky a neviem ako sa tam dostala. . Pozri sa na diag. ci ti pise nejaku chybu a skontroluj aj merane hodnoty v BSG, BCM. Tam ti ukaze ci diag vidi ze brzda nesvieti -svieti  0-100 % .Tlakovy spinac asi nie , ak druha strana svieti , ale skontroluj aj ten cez diag. Pozor na vyberanie ziarovky , ak ju vyberies, BSG odpoji peticu od napajania , musis vlozit ziarovku , vypnut svetla a zasa zapnut .Pripadne odpoj cold diag. ci ti neblokuje zapnutie brz. svetla . 

Tak jsem to zkusil a diag ukazuje ze zarovka normalne sviti i tlakovy spinac funguje

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...