Říjen 13, 201212 r dle mého je to docela hrůza - tedy přesněji ten narvaný nápis na blatníku, lacině vypadající kola, nebo laciné stříbrné doplňky nad bočními lištami..
Říjen 13, 201212 r Autor L&K u Yetiho degraduje použití stávajících komponent předchozích akčních modelů. Kromě plakety je to zvenku Yeti Champion nebo Fresh Drive.
Říjen 13, 201212 r tak, tak... bohužel.. se docela divím, že tam nedali také ta ehm "nerezová" zrcátka... Když to tak vezmu, ani Superb nestojí v L&K za nic.. Laciná kola a divně vypadající hnědý interiér.. Nejpěknější je tedy v současné době OII a trošku se bojím, jak to zase zmrší pro OIII Upraveno Říjen 13, 201212 r od _Denis_
Říjen 13, 201212 r Autor Jak se pozná lacinost kol? Podle černostříbrného provedení? Mně třeba u Superbu přijdou kola hodně dobrá. Mimochodem, OII byla taky fakticky přejmenovaná Edition 100. Superbu prospělo podle mě odpadnutí chromované masky.
Říjen 13, 201212 r Samo, toto je individuální.. Ale poněvadž ta nejlevnější kola, která se dnes a denně objevují i na favoritech mladých tuzerů, vyrábějí v kombinaci leštěné/leskle černá, ani trošku se mi nic podobného již nelíbí, sám preferuji buď klasická, jednobarevná, nebo maximálně kombinaci matného antracitu/leštěné. Navíc design těch kol např. k SII vůbec nesedí a v kombinaci s běžným podvozkem to auto vypadá jako koza.. OII je vážně přepracovaná Edition 100 (v podstatě jen jinou plaketkou na bocích auta a na sedadlech + světlou kůží ve dveřích) proto, že tato verze byla velmi oblíbená a líbila se každému.. Myslím, že to o současných L&K modelech neplatí, zvláště ne u SII, jehož podivně jednotvárná hnědá kůže sklidila již mnoho negativních ohlasů Upraveno Říjen 13, 201212 r od _Denis_
Říjen 13, 201212 r Podla mna, konkretne u S2 L&K tie kolesa vyzeraju celkom dobre (nazivo). Ale tento Yeti by si fakt zasluzil nieco ine ako okukane Annapurny...A samozrejme suhlas, mne tie cierno-lestene disky uz evokuju vacsinou len lacne cinske aftermarkety... Upraveno Říjen 13, 201212 r od Cjoctavian
Říjen 13, 201212 r Autor Bohužel, denní svícení v mlhovkách, černé folie na kapotě, diody ideálně i na favoritovi, hid sady do každé rodiny, to je to důležité. Asi největší tovární tuzing jsou pro mě černě lakovaná zrcátka na FII RS. K SII, je to o chuti. Jedna Octavia L&K parkuje před barákem a zrovna kola jsou podle mě velkou slabinou.
Říjen 14, 201212 r Octavia v LaK je, pokud vím, na výběr i s koly Pallas a ty tomu autu sluší mnohem více. _Denis_: S2 LaK je na výběr i s pouze stříbrnými koly Sirius. Nicméně, jak zde už bylo psáno, je to o chuti. Mně osobně se S2 v LaK líbí i s těmi kritizovanými koly Yeti LaK vypadá sice hezky, ale z vnějšku to je opravdu čistě jen Yeti ala akční pakety, který vidím, když se kouknu z okna na sousedčiným "laciným" Yetim 1.2 tsi. Sice to vypadá hezky, ale na vrcholnou výbavu bych čekal trochu víc tvůrčí kreativity. Interier dle fotek ok, ale jak v případě S2 LaK to není nic až tak závratnýho, ale i tak se mi líbí. Uvidíme, jak se bude cenově lišit od nejvyšší výbavy. Bojler: proč vůbec odstraňovali tu chromovou masku? Docela se mi tam líbila. A ještě jedna poznámka. Právě jsem si udělal konfiguraci Superbu LaK a zajímavý je, že i na něj jde použít paket Outdoor. Je jen chyba v systému nebo je tomu opravdu tak? Vypadá to trochu zvláštně. Upraveno Říjen 14, 201212 r od Molvy
Říjen 18, 201212 r Autor "Připravujeme atraktivní rozloučení s druhou generací Octavie v podobě atraktivního financování". Kdo nevzal Championa, ten se asi nedočká ničeho jiného než 0% navýšení.
Srpen 12, 201312 r ,, Zahlédli jsme i faceliftovanou Škodu Yeti. Řidič vozidla se však v momentě, kdy uviděl kameru, dal na ústup. První fotografie omlazené verze Škoda zveřejní už tento týden. " Neni tam toho sice moc videt, to je pravda ale aspon tvar prednich svetel a mam pocit ze i trochu jinaci zrcatko
Srpen 13, 201312 r http://www.autoweb.cz/nova-skoda-yeti-2014-odhalena-unikem/# co vy na to? Upraveno Srpen 13, 201312 r od Molvy
Srpen 13, 201312 r Spíš Photoshop, ale celkem povedený... Ale bez původních kulatých mlhovek to prostě nebude ono.
Srpen 13, 201312 r Photoshop to podle me neni. AutoZeitung dokonce mluvi o dvou verzich - City a Cross http://www.autozeitung.de/aktuelles-heft/auto-zeitung-18-2013/NEUHEITEN-SKODA-YETI/n401929/3?panorama=1
Srpen 13, 201312 r Vypada skvele. Opet musim vzdat hold Kabanovi. Skutecne v ramci moznosti predvadi skvele vykony.
Srpen 13, 201312 r predek je uz zase ve stylu AUDI a VW ale tedka uz fakt moc ...... tim nerikam ze by se mi to nelibilo,... libi se mi to skoda tech mlhovek a denniho sviceni jak mel YETI tesne pod svetlama a kulaty ze to tenhle nema a skoda ze to nejak nepromysleli
Srpen 13, 201312 r Podla vsetkeho je to realne, pretoze aj na spy fotke vidno to zalomenie naraznika nad hmlovkami ( v style O3 RS). Upraveno Srpen 13, 201312 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.