davidecek19 Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 jak lepe - aby vydrzel vyfuk - staci vyvrtat malou dirku do nejnizsiho bodu vyfuku? -Aby voda mela kam odteci.. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 kup si nerez, rozhodne bych nikam nic nevrtal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 nic neni na věky.......neřešil bych toto....................... :Da nebo nepoužívat auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 nic neni na věky.......neřešil bych toto....................... :Da nebo nepoužívat auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Ma origo posledni dil vyfuku (Octavka) dirku na odtok vody nebo nee. Bosal to mel. Treba Polsky vyfuk nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havran Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll. Jasne, ale pokud nekdo vi, ze mu pujde casem favo do -----____ tak si tam koupi kldine ten polak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 (editace) Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll. A ty máš s Tyll výfuky nějakou zkušenost? Já mám zkušenost jenom s Bosalem. Vydrží jenom 2 roky. Brzo mě čeká výměna 2. a 3. dílu, tak se snažím zjistit, který jsou nejlepší. Jinak na autě mám výfuky orig z výroby - auto z 1997. Tomu říkám výdrž. Editováno: 30. Srpen 2006, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inhibit Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Co takhle koupit 3díl výfuku a vykoupat ho v zinku? Je to vubec možný? nebo je to hovadina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havran Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Jo Styllem mám dobrou zkušenost. Vydrží tak 3 až 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll. A ty máš s Tyll výfuky nějakou zkušenost? Já mám zkušenost jenom s Bosalem. Vydrží jenom 2 roky. Brzo mě čeká výměna 2. a 3. dílu, tak se snažím zjistit, který jsou nejlepší. Jinak na autě mám výfuky orig z výroby - auto z 1997. Tomu říkám výdrž. Já měl výfuky od Tylla na Felicii a pohoda,na Octě mám zatím porád origo a je to myslím gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Zdárec, ...dělá "Tyll také katalyzátory na TDi, nebo od koho jste to řešili? Dˇ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 A kdo vyrábí výfuky pro Škodovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Co takhle koupit 3díl výfuku a vykoupat ho v zinku? Je to vubec možný? nebo je to hovadina? to nevím, jak ti to na něm bude držet. Obávám se, že to moc držet nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Nemáte náhodou někdo zkušenost z výfuky Bosal, měnil jsem zadní i střední díl na fabii...a zdá se mi že občas píská, nejspíš to bude v zakřivení tý koncový trubky zadního dílu...je víc do země než originál... a občas když se na to přišlápne..na dvojku na trojku tak kolem 3 tis ot. si trochu zapíská, možná to bude prouděním vzduchu....fakt netuším... nejspíš to budu muset reklamovat ve spei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.