Přejít na obsah

Delsi vydrz vyfuku

davidecek19

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll.

Jasne, ale pokud nekdo vi, ze mu pujde casem favo do -----____ tak si tam koupi kldine ten polak

Odkaz ke komentáři

A ty máš s Tyll výfuky nějakou zkušenost?

Já mám zkušenost jenom s Bosalem. Vydrží jenom 2 roky.

Brzo mě čeká výměna 2. a 3. dílu, tak se snažím zjistit, který jsou nejlepší.

Jinak na autě mám výfuky orig z výroby - auto z 1997. Tomu říkám výdrž.

Editováno: , autor: Franta
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

A ty máš s Tyll výfuky nějakou zkušenost?

Já mám zkušenost jenom s Bosalem. Vydrží jenom 2 roky.

Brzo mě čeká výměna 2. a 3. dílu, tak se snažím zjistit, který jsou nejlepší.

Jinak na autě mám výfuky orig z výroby - auto z 1997. Tomu říkám výdrž.

Já měl výfuky od Tylla na Felicii a pohoda,na Octě mám zatím porád origo a je to myslím gut

Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...

Nemáte náhodou někdo zkušenost z výfuky Bosal, měnil jsem zadní i střední díl na fabii...a zdá se mi že občas píská, nejspíš to bude v zakřivení tý koncový trubky zadního dílu...je víc do země než originál... a občas když se na to přišlápne..na dvojku na trojku tak kolem 3 tis ot. si trochu zapíská, možná to bude prouděním vzduchu....fakt netuším... nejspíš to budu muset reklamovat ve spei <_<

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...