Publikováno Červenec 23, 200619 r jak lepe - aby vydrzel vyfuk - staci vyvrtat malou dirku do nejnizsiho bodu vyfuku? -Aby voda mela kam odteci.. Dekuji
Srpen 22, 200619 r nic neni na věky.......neřešil bych toto....................... :Da nebo nepoužívat auto....
Srpen 22, 200619 r nic neni na věky.......neřešil bych toto....................... :Da nebo nepoužívat auto....
Srpen 22, 200619 r Ma origo posledni dil vyfuku (Octavka) dirku na odtok vody nebo nee. Bosal to mel. Treba Polsky vyfuk nee
Srpen 29, 200619 r Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll.
Srpen 30, 200619 r Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll. Jasne, ale pokud nekdo vi, ze mu pujde casem favo do -----____ tak si tam koupi kldine ten polak
Srpen 30, 200619 r Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll. A ty máš s Tyll výfuky nějakou zkušenost? Já mám zkušenost jenom s Bosalem. Vydrží jenom 2 roky. Brzo mě čeká výměna 2. a 3. dílu, tak se snažím zjistit, který jsou nejlepší. Jinak na autě mám výfuky orig z výroby - auto z 1997. Tomu říkám výdrž. Upraveno Srpen 30, 200619 r od Franta
Září 12, 200619 r Co takhle koupit 3díl výfuku a vykoupat ho v zinku? Je to vubec možný? nebo je to hovadina?
Září 12, 200619 r Pokud budeš ale muset výfuk kupovat, v žádným případě nekupuj polskej. Jsou to všechno šity a splačeš nad výdělkem. Normální origoš vydrží daleko více a u poláků můžeš za dva roky měnit znovu. Nekupuj ani Bosal ani Walker. Jedny z nejlepších jsou Tyll. A ty máš s Tyll výfuky nějakou zkušenost? Já mám zkušenost jenom s Bosalem. Vydrží jenom 2 roky. Brzo mě čeká výměna 2. a 3. dílu, tak se snažím zjistit, který jsou nejlepší. Jinak na autě mám výfuky orig z výroby - auto z 1997. Tomu říkám výdrž. Já měl výfuky od Tylla na Felicii a pohoda,na Octě mám zatím porád origo a je to myslím gut
Září 13, 200619 r Co takhle koupit 3díl výfuku a vykoupat ho v zinku? Je to vubec možný? nebo je to hovadina? to nevím, jak ti to na něm bude držet. Obávám se, že to moc držet nebude.
Červenec 22, 200718 r Nemáte náhodou někdo zkušenost z výfuky Bosal, měnil jsem zadní i střední díl na fabii...a zdá se mi že občas píská, nejspíš to bude v zakřivení tý koncový trubky zadního dílu...je víc do země než originál... a občas když se na to přišlápne..na dvojku na trojku tak kolem 3 tis ot. si trochu zapíská, možná to bude prouděním vzduchu....fakt netuším... nejspíš to budu muset reklamovat ve spei
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.