mc2uba Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Mě by jen zajímalo, proč tam tankujete tolik paliva? Jak tu bylo psáno, u nás je benzínka skoro na každém rohu a jestli ujedu na 45 litrů 800 km nebo na 57 litrů skoro 1000 km, tak mám jen hřejívý pocit toho, že na tu nádrž ujedu víc km, ale ve finále stejně budu tankovat a jestli budu tankovat po 800 km nebo po 1000 km je snad jedno, ne? Já jsem nejvíc tankoval snad 40,5 litru a to proto, že nemám srdce jet s autem déle, když vidím na PP dojezd 50 km, což by teoreticky mělo auto ujet minimálně dalších 100 km, podle toho, co tady píšete. Jediné co řeším při malém dojezdu, jestli dojedu ještě ke své oblíbené, osvědčené a relativně levné benzínce. To je tak všechno. Ale že bych dobrovolně přelejval nádrž, to ne. Dokonce jsem jednou chtěl právě takhle natankovat a při 45 litrech mi to začalo téct z nádrže ven.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 To by ma zaujímalo ako sa niekomu může podariť narvať do FII či už pred FL alebo po FL viac ako 45l ? Ak bereme že sa vyjazdí nádrž do sucha a naplní sa fakt uplne po veko tak dobre nech tam niekto narve max o 1-2 litre viac ale viac mi prijde blbosť. Ja som raz dal 45 litrov a to som sa bál že niekde ostanem stáť čiže som to spravil prvý krát a naposledy. Takže tí čo do svojich aut dávajú aj o 5 -10 litrov viac ako je v techničáku sú buďto kúzelníci alebo majú deravú nádrž . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 tankuju 41-42 litru LPG do 48l nadrze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Tak ja som potom kúzelník. Inak nie je to žiadna veda, stačí pri tankovaní zatlačiť páčku v hrdle nádrže a hneď sa dá doliať ďalších 11-12 litrov. Robiť by sa to nemalo (už sa to tu niekde písalo že prečo), ale ak sa to nerobí pravidelne, tak sa nič nedeje. Ja som to robieval hlavne vtedy keď som chodil na služobné cesty a niekde sa mi podarilo natankovať lacnejšie ako bežne tankujem. Pamätám sa že som raz v lete tankoval na Ono o 6,50 Kč lacnejšie ako v Bratislave. To už je pri 50 litroch do nádrže, a ďalších 20 ktoré som dal do kanistra 455 Kč rozdiel. Preto sa tankuje do hrdla. Nedávno som podobne tankoval v Rakúsku, ale hlavne kvôli tomu lebo ja babrák som dal trochu viac aditív do nádrže než ako som malna daný objem paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Dobre tak inak. Normálne sa tam viac ako 1-2 litre natakovať nedá ak človek tankuje bez tlačenia na ventil odvzdušnenia. Nj keď je lákava cena tak je to taká dilema ale predsa len stojí to za to riziko že sa niečo může pokašlať v aute ? Nj stane sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ak chodíš tankovať niekam ďalej kvôli výhodnejšej cene, tak takýmto tankovaním môžeš ušetriť každú štvrtú cestu na čerpaciu stanicu. Ak sa nič nepokašle, tak to za tie roky môžu byť ušetrené tisíce korún. Risk je zisk, každý si to musí zvážiť sám. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Na FI jsem nejvíc natankoval něco málo přes 54l a na FII jsem se na 50l nedostal. Tankuju do druhého vypnutí pistole. A tankuju plnou, protože jsem línej jezdit k benzínce... ...a líp se kontroluje skutečná spotřeba (né podle palubáku) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.