Mich4l Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Zdravím pánove ze dne na den se mi oběvil tenhle problém... Přestalo mi svítit prave přední potkávací světlo a levé zadní brzdové... žárovky jsou vpohodě a pojistky taky... netuší někdo čím by to mohlo být? do elektroinstalace vozu sem nezasahoval.. vubec tomu nerozumim takze z toho mám respekt .. předem děkuju za odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Teď nevím jestli poradit aby jsi se mrknul na kabely raději to nech nějákému autoelektrikářovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 5. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Noo bude to asi nejlepsi hodit jim to do servisu at se na to podívají ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.