grim334 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Mel bych dotaz, da se nejak jednoduse vypustit, nebo musim letni smes vystrikat pres ostrikovace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Taky jí potřebuju vyměnit za zimní ale normálně vyndám to sítko a strčím až na dno hadičku a normálně to vycucnu a samospádem vypustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Dolej do letnej zmesi zimnu zmes a nemusis nic vypustat. Zajtra nebude hned -15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Vystříkat Nejjednodušší, nejrychlejší, Pokud má někdo obavu o poškození motorku čerpadla, tak ta je zbytečná motorek je dostatečně dimenzovanej a odejde pouze v případě že se někdo snaží vystříkat už zamrzlou letní kapalinu Nedávno jsem dokonce vystříkával plnou nádobku u OII naplněnou naftou podstatně hustější než voda a taky to ustál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 13. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 no to se mi prave nechce, vsude smradu a peny z toho , mam skoro plnou nadrz letni smesi protoze okna vetsinou utru mikrovlaknem a ostrikuju jenom pri desti jinak skoro ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 tak povytiahni motorček z nádobky a nechaj zmes vytiecť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 To je taky alternativa , ale nedoporučuju, neb je k němu přístup jak k penězum ....uvolnit podběh.... a pak je tam poměrně dost napevno v těsnicí gumě, tak opatrně aby se neulomila ta sací trubička, nejlepší vystříkat přirozenou cestou už třeba v září dát zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Protože nespotřebuji obsah 5 litrového zakoupeného kanystříku se zimní směsí za zimu, tak ji tam mám po celý rok. Dříve jsem zkoušel vytáhnout hadičkou zakoupenou v akvaristice zimní směs ven, jenomže jsem se kvůli zalomené konstrukci nalévacího hrdla nikdy nedostal až na dno nádobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Prostě a jednoduše od půlky října začínám do té letní nalevat zimní a vůbec se s tím nemažu, po dvouch dolitích už mám plnohodnotnou zimní náplň. Kdo málo jezdí, ať jednoduše ten zbytek letní vystříká, motorek o tom ani neví , a ten kdo by si přitom vystříkání ušpinil leštěnku na autě a má z toho problém-ať chodí pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 (editace) tak jsem to zkousel vycucnout hadickou, ale diky zahnuti bez vysledku. Takze jsem to nakonec vycakal na auto pres ostrikovace, trvalo to dlouho ale nakonec se podarilo. Koupil jsem tenhle koncentrat. Vyhoda je, ze se to da naredit nebo zahustit podle teploty a nesmrdi jako ty zimni srajdy, ktere me dost casto drazdi. Editováno: 16. Říjen 2011, autor: grim334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 To jsem na to zvědav, dej vědět až budou mrazy jaká koncentrace stačí, protože pokud by se to mělo ředit 1:1 do -25 tak je to za ten 5l kanystr pěkná raketa a není to tudíž žádnej koncentrát........ Oni totiž všichni ojebávaj jak můžou vesměs to co deklarujou do -20 tak sice při -20 nezamrzne ale pod -10 se to nedá použít protože to mrzne na skle a je to uplně na nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Doporučuju vystříkat i když to já nedělám a fouknu tam zimní směs a zředí se to. Jinak grim: chlape dát 850kč za 5litrů zimní směsi... Jestli nevíš co penězma dej vědět. Pošlu Ti číslo mého účtu Jinak já jsem koupil ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 (editace) Dnes jsem to vysál tou hadičkou, chvíly jsem s tím laboroval ale nakonec jsem vycucnul 3l takže by tam mělo zustat cca 0,5l a to už doředim nemrzkou. Editováno: 17. Říjen 2011, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Ako je mozne nastavit ostrek (prud vody) na celne sklo? Vodu strieka dost nizko, chcelo by to nastavit vyssie. Vzadu je gulicka, tam to islo zo spendlikom, ale vpredu sa to ako da? Pozeral som tam, ale je tam len dierka z umelej hmoty. Dik za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 V dílenské příručce je uvedeno toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Ale jde to. Když jsem měl Fabii tak jsem tam taky dal špendlík a nastavil si to jak jsem potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Takze na F II sa to neda nastavit, aspon podla tej dielenskej prirucky. Co s tym, ked to strieka proste dole a naprd? Ma niekto podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 vymeniť http://www.amd-autodily.cz/elektricka-vybava/tryska-ostrikovace.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Vymeň celé auto , alebo skús to reklamovať, ak je ešte v záruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.