Jakubo Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Po výměně převodového oleje a po výměně brzdové kapaliny jde zařadit v pohodě, ale když vypnu motor tak bez spojky nic nezařadím ani nevyřadím. Před výměnou převod. oleje jsem i po vypnutí motoru zařadil a vyřadil. Možná je to blbost, jen mě zajímá jestli je to normální. TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Jestli stojis v kopci a nemas zatahlou rucku, tak je to v poradku ze nejde bez spojky radit Jinak bys mel bez problemu normalne vyradit ci zaradit kdyz auto stoji na rovince a nebezi motor, takze mas asi neco spatne. Jaky olej jsi tam nalil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubo Vloženo 29. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Dělal mi to mechanik v dílně a nalil tam origo převod. olej volswagen. Říkal, že se tam vejde tak půl litru. A stojím na rovince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 5 kvalt má nápln při výměně cca 1,9 Litru a 6G převodovka 2,3 litru. Půl litru je absolutní nesmysl. 6G má speciální oil, nesmí tam přijít ten co patří do 5G jinak převodvka udělá čau a pá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubo Vloženo 30. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 (editace) Diky za informace, už jdu na něj EDIT: K mechanikovi to mám kousek. Oleje tam je akorát. Zvednul to a pomalu to vytíkalo. Přiznám se už jsem na tom najel 5000km. Když jste měnily převod. olej tak se vám toto nedělo? Editováno: 30. Říjen 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.